(SIDE2): Bare uker etter at Victoria Beckham (37) fødte datteren Harper Seven avslører David Beckham (36) at han og kona gjerne vil ha flere barn.

- Om vi er så heldige at vi kan få en til så ville det vært fantastisk, sa den engelske fotballspilleren under et intervju med den amerikanske talkshowverten Ellen DeGeneres ifølge Splash News.

Harper Seven ble født 10. juli. Navnet ble kjent dagen etter at hun ble født. Harper er et av Victorias favorittnavn, mens Seven regnes som et lykketall. Sju var dessuten Davids trøyenummer på landslaget og Manchester United

- Jeg elsker tallet syv
Fra før har hun og fotballektemann David de tre guttene Brooklyn Joseph (12) Romeo James (9) og Cruz David (6), men dette er altså parts første datter.

- Vi snakket alltid om å ha en stor familie. Vi elsker barn. Vi er velsignet med fire friske barn, om det kommer en til hadde det vært helt fantastisk, avslører han videre.

Talkshowverten kunne heller ikke dy seg for å slenge en kommentar om at de nybakte foreldrene sikkert ville prøve å få syv barn, og David var kjapt ute med å respondere.

- Hva kan jeg si? Jeg elsker tallet syv.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Hun er så vakker
Den talentfulle fotballspilleren la også ut om hvor fantastisk det var å ha en liten jente i huset.

- Det er helt utrolig å ha en jente i huset. Hun er så vakker, skal han ha uttalt.

Ifølge rykter skal ikke David være like fornøyd med kona etter at den lille datteren kom til verden.

Mamma Victoria skjemmer nemlig bort den lille skrotten, og det skal ha ført til litt irritasjon i Beckhams' residens.

- David blir irritert over at jeg bruker mer på Harpers sokker enn hans. Men selvsagt, han klarer seg helt greit med Marks&Spencer, skal Victoria hat uttalt på en humoristisk måte til magasinet Elle.

- Vi gikk inn på Prada
Victoria viste fram sin nye kolleksjon under New York Fashion Week, og har øyensynlig planer om at harper skal få samme interesse i klær som henne selv. For selv om datteren bare er to måneder gammel, så hevder det tidligere Spice Girls-medlemmet at Harper allerede er designerfrelst.

- Vi gikk inn på Prada i går og hun elsket det. Det var som om hun sa «Mamma, jeg er hjemme».