(SIDE2): David og Victoria Beckham er en av verdens hotteste kjendispar og sammen har de barna Harper Seven, Romeo, Cruz og Brooklyn.

Selvironi

Nylig gjestet David Beckham (39) talkshowet til Jimmy Kimmel der han blant annet snakket om sin nye tilværelse etter at han ble ferdig som fotballspiller.

Se videoklipp lenger ned i artikkelen!

Programlederen spøkte med David og sa at han hadde gått opp i vekt etter at han hadde lagt fotballkarrieren på hylla.

Da forklarte firebarnspappaen at Jimmy ikke var den eneste som hadde kommentert vekta.

- Det er rart du sier det. Fordi for ikke lenge siden så var det en kveld jeg hadde badet min tre år gamle datter og da sa hun «Pappa, jeg elsker deg. Men jeg liker ikke at du er så lubben!», ler David Beckham.

- Endelig tid til barna

39-åringen understreker at han stortrives i papparollen og at han setter stor pris på at han endelig har tid til å være sammen med barna.

- Nå fungerer jeg som en taxisjåfør for barna mine, men jeg stortrives! Jeg har spilt fotball i 22 år og har ikke alltid hatt god tid til å være sammen med familien, så nå er det deilig å være hjemme, sier han.

Selv om David Beckham er ferdig som fotballspiller er han fortsatt en populær mann. Blant annet er han aktuell som H&M-modell og for våren 2015 har David valgt ut sine favoritter fra kolleksjonen «Modern Essentials at H&M», og skapt kolleksjonen «Modern Essentials selected by David Beckham».

- Dette er en naturlig videreutvikling av samarbeidet mellom David og H&M etter suksessen med «David Beckham Bodywear», og vil gjøre det mulig for menn over hele verden å ta del i Davids anerkjente stilsans, uttalte H&M i en pressemelding tidligere i år.

HTML EMBED