(SIDE2): I dag, torsdag, avsluttet han stuntet der han har latt seg heise opp over Wollmann-isbanen i New York opp ned. Her har han som lovet tilbrakt 60 timer denne uken.

Les mer her: Her skal han henge i tre dager

Tok mange pauser
Til tross for massive skriverier, og leger som har uttalt seg om hvor vanskelig og farlig dette stuntet er, er ikke alle like imponert. Flere mener nemlig at illusjonisten jukset i løpet av de 60 timene han hang opp ned.

På forhånd hadde han varslet at han skulle drikke gjennom et sugerør, og urinere via et kateter.

Men ifølge nyhetsbyrået AFP reagerer flere av dem som har fulgt med på Blaine på at han har tatt jevnlige pauser på rundt 10 minutter, ofte en gang i timen.

- Verre enn jeg hadde trodd
I disse pausene ble han undersøkt av leger, og tok seg også tid til å tisse. I løpet av disse pausene sto han oppreist. Noen timer før han var ferdig hadde han en 20 minutter lang pause på en plattform over der han hang.

Flere av de fremmøtte beskrev dette som juks.

Blaine bryr seg ikke om kritikken.

- Jeg kommer ikke til å tisse på meg selv slik at disse folkene skal være fornøyde. Dette er rimelig hardt, verre enn jeg hadde trodd, sier han ifølge AFP.

Har aldri lovet 60 timer uten pause
På forhånd sa han at han skulle få blodomløpet til å fungere som normalt ved å ta situps og bevege beina. Men ettersom han ikke fikk til å drikke eller urinere, måtte han legge inn pauser.

- Det har aldri vært hevdet at David skulle henge opp ned uten pause, sier Blaines talsmann Patrick Smith.

Han sier at ifølge legene ville Blaine vært i livsfare om han ikke hadde rettet seg opp og fått blodomløpet tilbake til normalen med jevne mellomrom.