Gå til sidens hovedinnhold

Kona tok ham tilbake

Sexavhengigheten er kurert. Tv-stjernen bare øyne for sin kone.

(SIDE 2): David Duchovny, kjent fra «X-Files» og «Californication», ble i fjor høst lagt inn på rehab for å takle sin sexavhengighet. Nå er han endelig tatt i nåde av kona Téa Leoni, melder People magazine.

Separert
Etter å ha vært separert, har ekteparet klart å finne tilbake til hverandre. Barna, Madeline (10 år) og Kyd (7 år), gleder seg over at mor og far er sammen igjen.

Nylig var hele familien på strandtur i Malibu. David og Téa så nærmest nyforelskede ut der de spaserte i vannkanten mens barna lekte i bølgene.

Påkjenning
Det er ingen tvil om at Davids sexavhengighet har vært en påkjenning for hele familien. Leoni skal en periode ha søkt trøst hos skuespiller Billy Bob Thornton – noe som ble oppdaget av Duchovny da han fant intime sms'er på konas mobil.

LES MER HER: – Jeg har ingen affære

Gift i 12 år
Skuespillerparet giftet seg i 1997. Ønsket om å bli i ekteskapet var en stor motivasjon for Duchovny under innleggelsen på rehab.

LES MER HER:Behandles mot sexavhengighet

LES OGSÅ:Kurert for sexavhengighet

David Duchovny vant i januar en Golden Globe for sin rolle som en over-sexifisert enslig far og forfatter med skrivesperre i «Californication». Serien sendes her hjemme på TV 2.

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe