Gå til sidens hovedinnhold

Hva ser du på her, Davide?

Fotballspilleren hygger seg med «mystisk kvinne».

Du trenger ikke vært en verdenskjent fotballspiller for å få draget på damene. Det holder øyensynlig at du bare er fotballspiller, noe østerrikeren Davide Chiumiento dro nytte av da han besøkte Hard Rock Pool i Las Vegas nylig.

Det er mulig Chiumiento har noe høyere ranking i USA enn i Norge. Det er fem år siden han spilte for Juventus, og i dag spiller han for kanadiske Vancouver Whitecaps FC i Major League Soccer.

Østerrikeren har siden februar 2010 også spilt for det sveitsiske landslaget. Hans første kamp var en vennekamp mot Uruguay, men ble ikke plukket ut til å spille i VM for Sveits.

Ifølge Wikipedia omtales Davide Chiumiento som «den sveitsiske Ronaldinho», og skal være kjent for en leken spillestil og som en dyktig dribler.

«Leken» er ser også ut til å være god beskrivelse på fotballspillerens partystil. Chiumiento har vært på rehab dette året på grunn av en ankelskade, og tok seg derfor turen til den berømte/bedømte «Rehab»-festen som arrangeres hver søndag hele sommeren gjennom ved Hard Rock Cafés basseng i Las Vegas.

Kvinnen på bildene i bildekarusellen nedenfor er foreløpig et mysterium ... Klikk på ikonet oppe til høyre for å se bildene i stort format.

4401

Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering

Kommentarer til denne saken