Gå til sidens hovedinnhold

De beste kallenavnene

Noen artister og skuespillere er nesten like kjente for kallenavnet som for det virkelige navnet sitt.

(SIDE2:) AskMen.com har kåret de ti beste kallenavnene for menn gjennom historien.

1. Chairman of the Board - Frank Sinatra
Mannen som er kjent for sanger som «My Way» og «New York, New York» fikk kallenavnet i 1960. Han grunnla et plateselskap, hvor han var nettopp styreformann.

2. King Of Cool - Steve McQueen
Skuespilleren, kjent fra blant annet «Papillon», skal ha fått kallenavnet sitt etter filmen «The Great Escape» i 1963. Karakteren hans ble kalt «The Cooler King», men også flere andre av rollene hans var kule typer.

3. The King - Elvis Presley
En av verdens mest kjente og mestselgende soloartister gjennom tidene, kunne ikke bli kalt annet enn The King.

4. The Rat Pack - Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford og Joey Bishop
Denne gruppen av sangere og skuespillere spilte i de samme filmene, opptrådte på de samme Las Vegas-klubbene og deltok på de samme Playboy-festene på 1950- og 1960-tallet. De er blant annet den originale gjengen i «Ocean’s Eleven».

5. The Godfather of Soul - James Brown
Med sanger som «I Got You (I Feel Good)» erobret han verden med sin soul. Kallenavnet fant han på selv.

6. The Boss - Bruce Springsteen
Med klassikere som «Born in the U.S.A.» har han gjort seg fortjent til kallenavnet. Navnet fikk han lenge før han slo an som artist. Han og bandet reiste rundt til små spillesteder. Det var Springsteen som hadde ansvaret for å samle inn penger og betale bandmedlemmene på slutten av uken, og de kalte ham derfor The Boss.

7. The King of Pop - Michael Jackson
Det var Elizabeth Taylor som ga ham dette kallenavnet. Hun introduserte ham med dette navnet på en tilstelning tidlig på 80-tallet. Da «Black or White»-videoen ble lansert i 1991, fikk MTV bare lov til å vise videoen hvis de refererte til ham som The King of Pop.

8. The Duke - John Wayne
Westernhelten fikk ikke denne tittelen fordi han fremsto som en hertug. Da han var liten, hadde familien en hund kalt Duke. Wayne, som den gang het Marion, tok med seg hunden overalt, og han ble derfor kalt Big Duke.

9. The Man in Black - Johnny Cash
Mannen i svart hadde en mørk mystikk rundt seg. Etter 1957 gikk han dessuten alltid i svart. Derfor fikk han kallenavnet The Man in Black.

10. The Velvet Fog - Mel Torme
Med sanger som «Careless Love» og «The Christmas Song» ble Torme en av de mest populære sangerne i sin tid. Allerede tidlig i karrieren fikk han tilnavnet fløyelståken, på grunn av stemmen. Torme hatet imidlertid alltid kallenavnet.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis