Gå til sidens hovedinnhold

De gir deg valget

I dag sier folket sin mening gjennom millioner av stemmesedler. 11.866 lokalpolitikere skal på plass i kommunestyrer og fylkesting landet rundt.

Utover kvelden blir det klart hvem som skal styre de neste fire årene. Christine Korme og Elin Sørsdahl står klare til å lede deg gjennom valgnatten.

I halvtimen før valglokalene stenger oppsummerer vi hvordan valgdagen har forløpt rundt om i landet. Christine Korme og Elin Sørsdahl leder sendingen fra studio i Bergen.

Klokka 20.00 stenger valglokalene, og TV 2 offentliggjør sin valgdagsmåling. De rutinerte ekspertkommentatorene Stein Kåre Kristiansen, Stein Ørnhøi og Frank Aarebrot analyserer tallene. De tre har også solid bakgrunn for å kommentere stemmetallene etterhvert som de tikker inn.

I tillegg til tall og statistikk byr årets programlederne på gjester i studio og stemningsrapporter fra hele landet. TV 2 er på plass der det skjer, på partivaker hos partiene sentralt, men også på vaker rundt om i landet der stemmetallene kan gi uventede resultater.

På TV 2 mandag 15. september 2003 kl. 19.30.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar