Gå til sidens hovedinnhold

De mest populære bandene i året som gikk

Rock dominerer listen over bandene som var mest populære på nettet i året som gikk. Men listen toppes av en lesbisk jenteduo.

Allerede i juli 2002 skrev vi om den russiske gruppa t.A.T.u, og da var det de færreste som hadde hørt om dem. Siden den gang har de to jentene stått bak flere skandaleoppslag enn store musikalske prestasjoner. De mange oppslagene om t.A.T.u. har likevel ført dem til topps på Lycos sin liste over de mest populære bandene i året som gikk.

t.A.T.u.-jentene setter likevel ikke standarden på listen, heldigvis vil nok mange mene. Årets liste preges i stor grad av rock. Listen omfatter bare band, og soloartister som Eminem og Britney Spears er ikke med. Derfor er det nok en del sjangere som er underrepresentert på denne listen.

Det er likevel ikke til å stikke under en stol at det er mye bra musikk på denne listen. Her er de 20 mest populære bandene i året som gikk:

1.) t.A.T.u.
2.) Good Charlotte
3.) B2K
4.) Evanescence
5.) Metallica
6.) Linkin Park
7.) The Beatles
8.) Dixie Chicks
9.) Radiohead
10.) Nirvana

11.) Slipknot
12.) Tool
13.) Pink Floyd
14.) Coldplay
15.) Dave Matthews Band
16.) Red Hot Chili Peppers
17.) Led Zeppelin
18.) Korn
19.) Bee Gees
20.) Simple Plan

Døgnfluer
Good Charlotte og Evanescence er årets store nykommere, de var ikke med på listen i fjor, men kjempet i år helt i toppen. Bandgrunnlegger Ben Moody har imidlertid forlatt Evanescence, så det spørs om bandet klarer å holde på populariteten.

De som opplevde det største fallet i popularitet sammenlignet med fjoråret var: Incubus, Blink-182, Creed, Destiny's Child og Las Ketchup. De falt alle ut av topp 20. Incubus og Blink-182 var henholdsvis nummer fem og seks i 2002.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken