Gå til sidens hovedinnhold

De mest sjokkerende bruddene

Eller, var de kanskje ikke så sjokkerende allikevel?

(SIDE2): Noen forhold får man inntrykk av skal vare evig, mens andre sannsynligvis er dødsdømte fra dag en.

Det hersker i alle fall liten tvil om at man automatisk er skeptiske til om et forhold mellom to personer som tilsynelatende ikke har noe til felles, eller til for eksempel en rocker som er avhengig av narkotika som er sammen med en supermodell som også liker litt sterke saker...

Her er uansett Entertainment Wises liste over det de kaller de mest sjokkerende bruddene:

18. Hilary Duff & Joel Madden:

Etter å ha datet i over to år, gjorde Hilary og Joel det slutt i november 2006. Bruddet så i starten ut til å ha gått ganske så vennlig for seg, helt til Duff langet ut mot Maddens nye forhold til Nicole Richie i et intervju med Us Magazine. - Trøsteforhold! Jeg burde egentlig ikke si det, men vet du hva? Jeg driter i det nå, sa Hilary da. Hm, lurer på hva hun tenker om at paret nå angivelig er forlovet, og at Richie er omtrent fire måneder på vei med Joels barn.

Les mer her:
Hollywoods catfights
Er venner igjen
De heteste unge i Hollywood
- Jeg var for tynn
Hvem dater hvem i Hollywood?
Se Nicoles voksende mage
Blir Nicole neste brud ut?
Hollywoods rundbrennere

17. Dave Navarro & Carmen Electra:

Nok et MTV-realitypar som gikk hver til sitt. Den tidligere «Baywatch»-baben Carmen Electra giftet seg i november 2003 med Dave Navarro, tidligere gitarist i bandet Jane's Addiction og Red Hot Chili Peppers. Paret lot MTV og seerne følge dem gjennom hele prosessen frem til det gedigne bryllupet i serien «Til Death Do Us Part: Carmen & Dave». Det gikk ikke så lang tid før ryktene om et brudd begynte å sirkulere, men rett før bruddet uttalte Carmen til People Magazine at alt gikk bra: - Vi har det bra! Jeg sier ikke at vi har et perfekt ekteskap, eller at vi er det perfekte paret, men vi er ganske forbanna gode. Litt over to år etter at de sa «ja», var skilsmissen klar.

Les mer her:
Carmen er singel

16. Renee Zellweger & Kenny Chesney:

Renee og Kenny overrasket en hel verden da det plutselig ble kjent at de to var gift i mai 2005. Ut av det som virket som ingenting dukket det opp bilder av skuespilleren og countrysangeren i en privat seremoni på en strand. Paret hadde møttes bare noen få måneder tidligere, under et arrangement for å hjelpe de som ble rammet av tsunamien i jula 2004. Men, lykken var rimelig kortvarig, og etter bare fire måneder som herr og fru Chesney var det takk og farvel. Renee søkte om annullering av ekteskapet, og oppga bedrageri som årsak. I etterkant ga hun ut en pressemelding: «Jeg vil personlig være veldig takknemlig for deres hjelp i å ikke bidra med nedsettende, sårende, sensasjonaliserte eller usanne konkusjoner». Chesney fulgte opp med en beskjed hvor han sa han håpet alle kunne respektere deres privatliv.

Les mer her:
Her gifter Renee seg
Renee sliter med ekteskapet

15. Richie Sambora & Heather Locklear:

Det virket som en noe så uvanlig ting som et stødig Hollywood-forhold, men den gang ei. Etter å ha vært gift i over 11 år var det i 2006 slutt for «Melrose Place»- og «Spin City»- stjernen og gitaristen i Bon Jovi. Ifølge skilsmissepapirene var det «uforenelige forskjeller», hva nå enn det betyr, som var årsaken. I ettertid dukket det opp rykter om at Sambora hadde et forhold til deres nabo og Heathers venninne, Denise Richards (se neste punkt), uten at det ble bekreftet. Heather var gift med Tommy Lee før hun traff Richie.

Les mer her:
Sambora vil ha delt foreldrerett
Forventet ring - ble dumpet
Denise om sin nye mann
Slutter fred
- Jeg trodde på Charlie

14. Charlie Sheen & Denise Richards:

En hel verden hadde håp om at Denise Richards skulle være jenta som endelig fikk Charlie Sheen til å roe seg, og det så faktisk slik ut også. For en stakket stund. Sheen var/er beryktet for sitt ville liv. Han har vært gift før, datet noen av Hollywoods heteste damer, skutt en av dem (ved en ulykke) i armen, vært fast kunde hos prostituerte i filmbyen, og avhengig av blant annet kokain, før han skjerpet seg da han møtte Denise under filmingen av «Good Advice» i 2001. Paret giftet seg i 2002, og fikk to barn sammen. Men, så gikk det som det mer enn ofte gjør i Tinseltown, og i 2006 ba Denise om skilsmisse. Hun la frem en 17 sider lang rapport hvor hun påsto at Sheen slet med avhengighet til medisiner, alvorlige humørsvingninger, avhengighet til gambling og bruk av porno. Nå skal Sheen derimot være forlovet med eiendomsmegleren Brooke Mueller. Paret er for tiden i bitter rettskamp om rettigheten til barna.

Les mer her:
- Charlie er den verste faren

13. Pamela Anderson & Kid Rock:

Opp med hånden de som trodde dette ekteskapet kom til å vare! Ingen? Tenkte vi det ikke... Den andre «Baywatch»-baben på denne listen er nesten mer kjent for sine forhold enn for modell- og skuespillerprestasjonene sine, så da hun giftet seg med Kid Rock var det antakeligvis ikke så mange som tippet på at forholdet kom til å vare livet ut. Pamelas kanskje mest kjente ekteskap var med Tommy Lee, trommisen i Mötley Crüe. De skilte seg i 1998, men forholdet var av-og-på i lang tid. Til slutt traff hun Kid Rock, og paret giftet seg i 2006, etter å ha vært forlovet og gjort det slutt i 2003. Bare fire måneder senere, i november 2006, bestemte paret seg for å skilles og gjøre det slutt for godt.

Les mer her:
Pamelas menn i basketak

12. Kevin Federline & Britney Spears:

Etter å ha vært gift med barndomskameraten Jason Alexander i 55 timer i 2004, sa Britney «ja» for andre gang det året, til danseren Kevin Federline. Paret giftet seg plutselig og overraskende, også for familien, og syv måneder etter var Britney gravid. I ettertid oppsto det mange rykter om utroskap, og i november 2006 ba Britney om skilsmisse. Også de oppga årsaken «uforenelige forskjeller». Og få skilsmisser har vel vært så omtalte og veldokumenterte som Kevin og Britneys. Ryktene har flydd frem og tilbake om hvor dårlige foreldre de beskylder hverandre for å være, og det hele kulminerer nå i en rettssak hvor Kevind ville ha barna 70 prosent av tiden, og ikke 50/50 slik de deler nå, med bakgrunn i Britneys problematiske oppførsel det siste året. Siste nytt så langt i den saken er at dommeren opprettholdt 50/50-fordelingen, så langt...

Les mer her:
Britney mister ikke barna

11. Marilyn Manson & Dita Von Teese:

Dette så i utgangspunktet egentlig ut som en ganske god match; en av musikkens galninger giftet seg med den mest kjente burlesquedamen i hele verden. Men heller ikke det ekteskapet varte... Paret begynte å date i 2001, og i november 2005 giftet paret seg i en liten seremoni i et slott i Irland. Kun et år etter, 30. desember 2006 kom nyheten om at paret skulle skilles, og nok en gang dukket årsaken «uforenelige forskjeller» opp. Ifølge New York Post skal en kilde ha sagt at Dita elsket Manson veldig mye, men at hun skal ha hatt for mange demoner.

Les mer her:
Manson blir ektemann
Rockernes sexy damer
Stjerner og modeller i kø
Se Mansons frekke kone
Dita dumpet Manson
Årets første trekantdrama

10. Tom Cruise & Nicole Kidman:

Tom og Nicole ble en gang beskrevet som det mest suksessrike skuespillerparet, men etter ti års ekteskap sprakk boblen. Paret møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder», og giftet seg i 1990. Paret slet med å få barn, og Nicole har i ettertid avslørt at hun spontanaborterte barnet deres, og til slutt adopterte de en gutt og en jente. I august 2001 var skilsmissen endelig, og årsaken skal ha vært «vanskeligheter knyttet til spredte karrierer». Tom og Nicole forble venner etter bruddet, mye på grunn av deres barn, og begge to har nå funnet lykken på ny.

Les mer her:
Tom Cruise forbannet på Nicole
- Mistet vårt ufødte barn
Nicole Kidman snakker ut
Kjente adoptivbarn
Tomkats familiehelg

9. Adam Brody & Rachel Bilson:

Det er ikke bare på film skuespillerne faller for hverandre. I 2005 giftet Chad Michael Murray seg med Sophia Bush som spiller hans kjæreste i TV-serien «One Tree Hill» etter å ha datet i to år. Bare fem måneder senere ble ekteskapet annulert. Også Adam Brody og Rachel Bilson spiller kjærester på TV-skjermen i serien «The O.C» og falt for hverandre i virkeligheten. Paret datet i tre år, men skal ha gjort det slutt i slutten av 2006. De skal visstnok være gode venner, og deler fortsatt de to hundene Penny Lane and Thurmen Murmen.

Les mer her:
- The O.C.-par er historie
Verdens 100 mest sexy menn
De heteste unge
Carmen hyllet ungt Hollywood
Hollywoods tenåringsdronning

8. Jude Law & Sienna Miller:

Jude og Sienna møttes da de spilte sammen i filmen «Alfie», og etter å ha datet en stund forlovet de to britene seg på første juledag 2004. Men, i 2005 ble det kjent at Jude hadde vært utro med barnepiken Daisy Wright (Jude har fire barn med sin tidligere kone Sadie Frost), og ting gikk vel mer eller mindre, forståelig nok, nedover etter det. Law kom med en offisiell unnskyldning til Sienna 18. juli 2005, og den sommeren sa paret at de jobbet med forholdet og av å finne ut av tingene. Samtidig gikk det rykter om at Sienna var utro med Daniel «James Bond» Craig, Judes kompis, men det ble aldri bekreftet. Ting gikk ikke så bra, og 12. november 2006 var forlovelsen og forholdet deres definitivt over. Kilder skal ha fortalt til People Magazine at paret var enige om å gå fra hverandre, etter at de hadde prøvd hardt å få det til å fungere.

Les mer her:
Blir hun nye Sienna Miller?
- Jeg vil alltid elske ham
Jude Law er verste skjørtejeger
Sienna avviser ekte sex
Jude og Sienna prøver igjen

7. Justin Timberlake & Britney Spears:

De var pop-prinsen og pop-prinsessen, og det absolutt mest perfekte paret verden hadde sett på lang tid. Hva var vel mer naturlig enn at Justin og Britney datet? Desverre varte ikke det mye omtalte forholdet i mer enn tre år, og paret gjorde det slutt i mars 2002. Bruddet kom som et sjokk på mange, og ryktene om at Britney hadde vært utro med koreografen og danseren Wade Robson, en av kompisene deres, surret lenge. De ble heller ikke mindre da Justins første soloalbum kom ut, med hiten «Cry Me A River» og teksten «You don't have to say what you did, I already know, I found out from him».... Auch. Ingen av dem har siden avslørt hvorfor de gjorde det slutt.

Les mer her:
Britney vil avsløre alt
Hvem dater hvem i Hollywood?
Justin og Britney i duett
Avviser romanse med Justin
Britneys ekser festet sammen

6. Pete Doherty & Kate Moss:

Det må være Englands mest skandaleomsuste og omtalte par, rebellen fra Babyshambles og supermodellen. Er de sammen? Er det slutt? Er de sammen igjen? Slik har titlene om paret stort sett vært. Pete har slitt med alkohol- og narkotikaavhengighet i mange år, men har nektet å legge seg inn på rehab. Det har ført til at han dro kjæresten med seg ned i dragsuget, og bildene av Kate som tar kokain gikk verden rundt i 2005. Det førte til at hun mistet flere modellkontrakter, men paret forble sammen. I april 2007 annonserte Pete at han og Kate var forlovet og at de skulle gifte seg i løpet av sommeren. Men, i juli annonserte paret at det var slutt. Foreløpig ser det ut til at Kate faktisk mener alvor denne gangen.

Les mer her:
Kate Moss dater ny rocker
Fjerner Kate med laser
- Hun er en ekkel gammel røy
- Ta meg tilbake, Kate

5. Reese Witherspoon & Ryan Phillippe:

Disse to skuespillerne var også et av de få parene vi virkelig trodde skulle få det til å fungere, så da det gikk skeis var det flere som nektet å tro det i starten. Paret møttes da Phillippe ble invitert i Reeses 21-årsdag i 1997, og de falt pladask for hverandre og skal ha tilbragt hele kvelden sammen. Da Ryan dro for å spille inn «I know what you did last summer» dagen etter, begynte paret et langdistanseforhold. Paret fortsatte å date da han kom tilbake, og i desember 1998 forlovet de seg. Etter å ha spilt inn filmen «Cruel Intentions» sammen giftet de seg i juni 1999. Desverre gikk ikke ting så bra som alle trodde, og i oktober 2006, etter syv års ekteskap, var det offisielt slutt. Bruddet skal ha gått så hardt innpå Ryan at han vurderte å begå selvmord etterpå.

Les mer her:
Witherspoon ga selvmordstanker

4. Paul McCartney & Heather Mills:

Det fantes en god del folk som var rimelig skeptiske til dette forholdet og ekteskapet da det ble offentlig. Beatles-legenden som ble enkemann i 1998, er god for ufattelig mange millioner, og mange så på Heather Mills som en lykkejeger. Modellen, som mistet den ene foten i en motorsykkelulykke, var forlovet da hun traff Paul, og forlot Chris Terrill bare dager før bryllupet. 39-åringen er 26 år yngre enn McCartney, og da de giftet seg i 2002 trodde mange hun gjorde det kun for pengene. Heather skal ha sagt at de påstandene skal ha føltes verre enn da hun mistet benet sitt. I 2003 fikk de datteren Beatrice Milly McCartney, men bare tre år senere, i 2006 var skilsmissen et faktum. Paret kjempet en hard kamp om datteren og var ikke på talefot en lang stund etter bruddet, men nå skal de ha lagt det bak seg og ha blitt gode venner. Paul dater for tiden Renee Zellwegger.

Les mer her:
- Ja, jeg liker Macca
På datern
- Paul vil ha meg tilbake

3. Nick Lachey & Jessica Simpson:

Nok et MTV-realitypar, og nok en skilsmisse... De to sangfuglene ble verdenskjent gjennom TV-showet «Newlyweds», som startet i 2003, ikke helt tilfeldigvis samtidig som Jessica ga ut sin tredje plate. Paret ble enormt populære, og alle likte Nicks rolige oppførsel og lo av Jessicas blonde spørsmål. I hele fire sesonger fikk millioner av seere følge paret i tykt og tynt, men etter mange måneder med spekulasjoner erkjente paret at de skulle skilles i november 2005. Skilsmissen var endelig i juni 2006, og Jessica Simpson har siden datet en annen musiker, John Mayer, mens Nick er sammen med MTV-baben Vanessa Minnillo. Men det er ikke helt det samme...

Les mer her:
Jessica singel igjen
Jessica er forelsket

2. Prins William & Kate Middleton:

Å være arveprins legger alltid press på hvem du dater, og da prins William og Kate hadde datet i over fem år trodde britene at sjarmøren endelig hadde funnet sin fremtidige kjærlighet. Kate var alltid med William, hun kom fra en god familie, og britene godtok henne mer enn gjerne som dronningemne. Men, forholdet tok plutselig slutt i april 2007. Ifølge britiske aviser skal Kate da blant annet ha takket nei til dronning Elizabeths invitasjon til julelunsj, noe som ville gjort henne til den første ugifte ikke-kongelige som hadde fått delta. I det siste har de to satt fart i ryktene om at de er sammen igjen etter at Kate dukket opp på minnekonserten William og Harry arrangerte for Diana i sommer, men ingenting er bekreftet så langt.

Les mer her:
Kate festet med Wills
Wills gir tro på Kate-rykte
- Nå er de sammen igjen
William tilbake hos eksen

1. Brad Pitt & Jennifer Aniston:

De så ut som det perfekte paret da to av verdens vakreste mennesker giftet seg i en storslagen seremoni til en million dollar (ca 6-7 millioner kroner) i 2000. De to skuespillerne møttes i 1998, og i mange år så både hvermannsen og kjendiskollegene opp til det vellykkede paret. Brad hadde til og med en gjesterolle i Jennifers suksesserie «Friends». Men, ryktene om brudd begynte etterhvert å gå, og i januar 2005 annonserte paret at de skulle separeres. Da var Brad midt i innspillingen av filmen «Mrs & Ms Smith» med Angelina Jolie, og det tok ikke lang tid før mediene plukket opp ryktene om at de var blitt sammen mens Brad og Jennifer fortsatt var gift. Bare tre måneder etter seperasjonen ble offentliggjort dukket det opp paparazzibilder av Brad og Angelina sammen med Angelinas sønn Maddox på en strand i Kenya. Skilsmissen ble fullført i oktober 2005, og i ettertid har Brangelina som de ble døpt, bekreftet at de faktisk falt hvor hverandre mens Brad og Jennifer fortsatt var gift, men at de ikke gjorde noe med det før seperasjonen var klar. Brad og Angelina har siden fått flere barn, og han har adoptert Maddox, mens Jennifer datet kollega Vince Vaughn en god stund. Hun skal nå være single igjen.

Les mer her:
Brad innrømmer «utroskap»
Hemmelig møte med Jennifer
Hollywoods catfights
Føler seg truet av Aniston

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag