Gå til sidens hovedinnhold

De tøffeste mobilene

Verdens største dingsemesse er full av mobiltelefoner. Vi har funnet de tøffeste.

(Las Vegas/Mobilen.no): Selv om det er skremmende mange stander her borte fylt opp med alskens mobiltilbehør, som deksler, bærevesker og øreplugger, er det også en haug av mobiltelefoner. Både Samsung, Motorola, Sony Ericsson og Nokia har stands, i tillegg til andre litt særere produsenter, som Hyundai, Hummer og Neonode.

Les også:
- Skriv ut din nye mobil
- Prisbelønte hodesett

Mye Motorola
USA er et av de viktigste markedene for Motorola, noe som vises til fulle på Consumer Electronic Show. De har en av de største mobilstandene og det er også her det har sett ut til å være flest mennesker på besøk.

Det virker imidlertid som om Motorola har skjønt at folk begynner å bli en smule lei av Razr-designet. For selv om den var representert var det andre mobiler som var langt mer profilert. Ikke minst den lekre Motorokr E8. Musikkmobilen virket imidlertid ikke like bra som ønskelig. Tastene var nemlig noe av det merkelige slaget og ga langt fra den feedbacken vi er vant til.

(Saken fortsetter etter bildet)

Spesialdesignede mobiler
Det er også en trend at det ikke bare er de store produsentene som står bak dagens mobiler. Flere viste nemlig frem spesialdesignede motetelefoner, som den tøffe mobilen til jeansmerket Levi’s.

Bilmerket Hummer er også populær her borte i statene. Kanskje ikke så overraskende da franske ModeLabs også har produsert en litt tøff mobil for dem. Mobilen HT1 har en lekker 2,2 tommers trykksensitiv skjerm og et to megapikselkamera.

(Saken fortsetter etter bildet)

Venter på 3GSM
Selv om det er mye mobil på CES, er det ingen tvil om at de fleste produsentene venter i spenning på 3GSM World Congress som går av stabelen i Barcelona om rundt én måned. For bortsett fra et par nye modeller fra Sony Ericsson er det skremmende lite nytt på mobilfronten i Las Vegas.

Mens du venter på storlanseringene i Barcelona kan du i hvert fall glede deg over bildespesial med de tøffeste mobilene fra CES.

Denne saken er hentet fra mobilsiden Mobilen.no.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted