Det er nærmest en opplest og vedtatt sannhet at det å handle på internett er billigere enn å handle i fysiske butikker. I tillegg er ofte vareutvalget betydelig bedre.

Problemet med å handle på nett er derimot at fraktprisen er såpass høy at du ofte sparer inn mesteparten av prisforskjellen ved å gå i butikken, i alle fall hvis du kjøper småting.

Et dingse-mekka
Men det er her de dingsefrelstes våte drøm dukker opp, nemlig den Hong Kong-baserte nettbutikken DealExtreme.com. Nettstedet har spesialisert seg på å selge alt tenkelig tilbehør og rare dingser.

Her finner vi alt fra minnekortlesere, laserpenner, lightere, kikkertsikter til gevær og over til mer obskure ting som strikkpistoler, mobilsignal-blokkerere og mye, mye mer. Ja, sånn for eksempel en elektrisk fluesmekker.

Alle prisene på nettbutikken er i amerikanske dollar, og du får det levert i posten kostnadsfritt i løpet av 1-2 uker. Og det beste av alt: Det er ikke noen minimumsbestilling. Det betyr at du kan få levert en laserpeker til nøkkelknippet ditt hjem for rundt ti kroner, eller et sammenrullbart tastatur til rundt 75 kroner, noe som betyr at du unngår tollbehandling og slike ting.

Ikke for alt
Er du på utkikk etter kjente merkevarer og store flatskjermer er ikke dette stedet for deg, men hvis du vil utforske den fantastiske verden av smådingser til en overkommelig pris, da skal du ikke lete lenger.

Så får det heller være at byggekvaliteten kanskje ikke er den høyeste på alle produktene.