Gå til sidens hovedinnhold

"Bra nok?"

I Østlandsendingens program 14.juli fikk man høre om det stakkars mennesket på 86 år som hadde ligget død i nærmere 7-8 måneder, uten at noen overhodet reagerte på at noe kunne være galt. Selv ikke posten, for å nevne noen, reagerte enda denne persons postkasse må ha vært stappende full av post!!

Jeg har henvendt meg pr brev direkte til Margaret Eckbo med en sak som er viktig for meg og mange andre brukere, som er i samme situasjon og som jeg forhåpentligvis kan hjelpe. At svaret på mitt brev til bystyrets leder av Helse- og sosialkomiteen kan ta flere uker (i dette tilfellet) kan jeg forstå, grunnet blant annet ferieavvikling. Svaret kom så etter seks uker, men det som slo meg umiddelbart og som forundrer meg meget, er at hennes signatur er fullstendig fraværende (??). Det er da etter min oppdragelse og lærdom gjennom ett langt liv ganske enkelt alminnelig høflighet at den man skriver ett brev til, signerer det svaret man sender.

Jeg spør og vil ha svar (helst før det har gått seks nye uker) på hvilken garanti har jeg som brevskriver til en myndighet at denne person har sett og lest mitt brev?
Jeg ber om konkret svar, signert Margaret Eckbo i denne avis. Hva slags sikkerhet har jeg som brevskriver for å få ett svar og visshet for at rette person har lest min skriftelige henvendelse!!!

På toppen av det hele uttalte Erling Lae i samme morgensending (15/7) at oppfølgningen av de eldre brukere var, sitat "bra nok".
Vet han overhodet hva han prater om? Hvor "bra" det er kan alltid diskuteres, dog er det ingen grunn til ikke å vise vilje til kunne og ville gjøre ting enda bedre, for det mangler enda en god del, det er ihvertfall sikkert.
Jeg vet det, da jeg totalt uforskyldt er kommet opp i det hele.

Jeg er kommet til følgende konklusjon og den erfaring jeg har fått gjennom fem års gjentatte feiloperasjoner og det helvete jeg har vært gjennom, at alle som sitter i posisjon når det gjelder helse og angivelig velferd i etterkant grunnet kronisk påførte skader, at alle som steller med dette burde tvangskjøres i rullestol med gipset ben før de starter i jobben, slik at de i det minste skal ha en anelse om hva saken dreier seg om. Kanskje vil de da begynne å forstå. Det gjør de nemlig ikke pr dags dato!!

Gunnar Clausen, Langerud

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag