Gå til sidens hovedinnhold

DEBATT: Ski og kultur på Sandermosen

Her på Sandermosen vil vi også gjerne ønske turfolk velkommen, akkurat slik som på Movann. Det betyr ikke at vi ønsker den ulovlige parkeringen fritt fram, men snarere at vi tar hensyn til hverandres interesser. Vi ber derfor de som vanligvis gir blaffen i parkeringsbestemmelsene til å hjelpe oss å få togene til å stoppe oftere på Movann og til behovstopp på Sandermosen.

Vi håper derfor at turgåerne vil glede seg over at kulturPUNKTET de tre første søndagene inviterer til en teatertur med Knut Walle i det finske underfundige stykket «Heisnekteren» av Bengt Ahlfors.

Det er preparerte løyper fra Korsvoll og Kjelsås og fra mange andre steder. Disse søndagene behøver man altså ikke å sage i stykker bommen på Lofthus for å komme seg ut i Marka. Det er heller ikke nødvendig å gå på ski begge veier. Toget går fra Kjelsås litt før kl 14 og stopper på Sandermosen 14.04. Retur med tog etter forestillingen (gratis kaffe og kaker) kl 16.32. En del oppegående barn og ungdom som liker å gå på ski vil ganske sikkert også like teaterstykket og stemningen på stasjonen. Billetter til forestillingen må bestilles på forhånd på e-post ta-toget@sandermosen.no eller på tlf 22 952 968.

Tore Frisell Haagensen
alias Stassjonsmester"n på Sandermosen

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford