Gå til sidens hovedinnhold

Det store landslagsdramaet

Leserbrev

Vi dirrer av spenning. Får vi troppene frem før fienden kommer? Rekker vi å forsvare norges ære? Får vi sistemann på plass med privatfly før avspark? Klarer vi å «lure» FHI? Klarer vi å unngå en økonomisk smell?

Ja, spørsmålene er mange og dramatikken enorm. Ser nå at noen av de involverte har løftet litt på lokket og kan gi oss andre (som nesten dør av spenning) litt inside-informasjon om hva som har skjedd i disse historisk dramatiske døgnene. Det hele er jo dratt langt ut over alle proporsjoner.

Etter 55 år som aktiv fotballtrener/leder er jeg nå er i tvil om jeg orker å fortsette.

Jeg langskjems av NFF som jeg jo i en eller annen form er tilknytta. Vet jo at fotballspillere/ledere på et visst nivå lever i ei boble og tror at alt i verden dreier seg om dem.

Ingen har under pandemien sutra og mast mer enn NFF. Til og med superegosentriske skiutøvere har klart å akseptere at det finnes viktigere ting i livet enn deres ve og vel i løypa.

Håndball, hockey, volleyball og friidrett med flere har vi så si ikke hørt et ord fra.

NFF bør ta et oppgjør omkring sin kultur, og nøye evaluere sin fremferd hvor de klarte (med god hjelp av deler av media) å fremstille helsemyndigheter og politikere som bakstreverske festbremsere.

Fotball er moro og gøy, og viktig for barn og unge.

Viktigheten av toppfotball er jeg ikke like overbevist om lenger.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget