Gå til sidens hovedinnhold

Diktaturstaten Norge

Leserbrev

Det er farlig, når en høyt respektert programleder, lager et alvorlig ment innlegg om at vi bor i et diktatur i Norge - basert på at en venninne av henne har fått litt problemer i hverdagen ...? Når hun til de grader går over streken av personlige årsaker, er det vel bare for TV 2 å si til henne, som en annen kontroversiell kjendis, Donald Trump, hele tiden sier: «You're fired»!

Alternativt må jo TV 2 la alle få sitt eget seriøse og alvorlige TV-program, så andre også kan få snakket om de langt verre problemene vennene deres har - enn at de ikke får lov til å løpe ut vonde tanker på tredemølla, fordi treningssentrene er stengt.

Jeg gleder meg til - med enkle venneproblemer som basis - å få skjelle ut Rotevatn og Støre og Abid Raja og Hareide og Raymond/Lan og andre.

Og de som virkelig har fått (og får) problemer her i landet, og som ikke har «skråblikk» på innleggene sine, vil vel finne forsterkede, egnede navn på de fleste i pressen og politikken som har «skylden» for elendigheten.

Det løfter i alle fall Facebook-debattene til nye høyder, når språkbruken er verre og mer nedsettende hos presidenter og journalister - enn hos de som på FB omtales som farlige nett-troll.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget