Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor tagge?

TAGGEBOOM lyder en dag overskriften i en av landets største aviser. Betyr det at taggerne har våknet fra vinterdvalen?

Under omtale av taggere betegnes de alltid i flertall. Finnes ikke taggere i entall finnes ikke den enslige taggere? Kan det muligens være en streiftagger der ute som på EGEN hånd vil markere «her har jeg utført mine markeringer/ tags»! Det kan i ytterste fall være en som er utstøtt fra flokken, og vandrer hvileløst rundt uten mål og mening og kamerater? For taggere er alltid flere enn én. En bærer sekken med boksene, en holder utkikk, og minst EN markerer slik som ulven eller andre dyr som vil markere sitt revir!

Taggere gjør det i flokk. Samhold skaper styrke men blir man sterk?
Dere er jo alle skoleflinke i skjønnskrift. Men i oppførsel da hva med den?

Hva oppnår dere med taggingen? Hva har blant annet Oslo Sporveier gjort for galt som må hevnes på denne måten? Det må vel innrømmes at det er lett å la seg irritere, når man tenker på det arbeidet som må til for å fjerne dritten igjen!
Når jeg nå skriver dette i lett irritasjon og undring, kunne det vært greit å få et svar på hva som er meningen med taggingen? Hører gjerne fra en dersom han/hun kan skrive mer enn sin egen «tag»!

Dette hjertesukket er kun stilet til de som «tagger» og ikke de som utfører graffiti fordi tagging er ugang og forurensning! Mens graffiti har en for kunstnerisk utførelse der former, bilder og figurer er målet. Forskjellen er viktig å understreke for hindre eventuelle misforståelser!

Ps: Dere er observert der dere lister frem med den lille sekken!
Finn Sukkestad

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn