Snart er det valg i USA. Som langt under middels interessert i hva som foregår der borte ser jeg bare frem til at det er over. Norske medier må slite (om Trump taper) med å fylle opp tomrommet etter all spalteplass de har ofret for ham.

Egentlig bør norske journalister håpe at Trump blir gjenvalgt, ellers vil det bli tynt med behov for rapportering fra USA. Jeg ser at Trump er latterlig, men norsk media er nesten på samme nivå.

Ungfolen Biden utnevner Kamala Harris som kandidat til visepresident, det norske folk og media jubler uhemmet. Sikkert en flink og flott kandidat, men faktum er vel at det jublende norske folk ikke aner noe som helst om henne. Like lite vet de vel om Amy Coney Barett som Trump utnevner til ny høyesterettsdommer, men nå er igjen media og det norske folk enige - dette er en skandale!!

Hvorfor er det blitt så sort - hvitt? Hvorfor har vi fått så utrolig sterke meninger om ting vi egentlig ikke vet noe om? Nå er det bare å håpe at vi om noen uker slipper å måtte bla noen meter ned på nettavisene for å finne noe som virkelig angår oss her i Norge.