Gå til sidens hovedinnhold

Bokhandelen på John Colletts plass

Jeg må si jeg ble forskrekket da jeg leste i Nordre Aker Budstikke at informasjonssjef Kine Søyland i Norgesgruppen sier at «bokhandelen ønsket å gi seg.» Hvis det stemte, må jeg totalt ha mistet evnen til å lese ansiktsuttrykk. Så for sikkerhets skyld spurte jeg i bokhandelen i dag. Og det viser seg at min evne er bevart. Det at leieavtalen ble sagt opp, var et stort sjokk og en veldig påkjenning for dem som driver bokhandelen. Men de har gitt opp å kjempe mot en enorm pengeovermakt, nemlig gårdeieren og Norgesgruppen. Så påstanden i avisen viser enten at Kine Søyland ikke har forstått noen ting, eller rett og slett at hun lyver.

Del på Facebook

Å påstå – som det har blitt påstått, at det som nå skjer er til fordel for befolkningen, er jo helt hinsides. Selv om de nå har kastet et kjøttbein til oss, ved å la Kafé Abel fortsette.

Vær forsikret om at både jeg og svært mange andre med flid vil unngå å sette våre ben i Kiwi-butikken, som kommer til oss til stor skade for nærmiljøet.

I den nett-aksjonen som har vært reist mot nedleggelsene, har jeg foreslått å utbringe et tre ganger tre ÆSJ! for gårdeieren, og jeg tar gjerne med Norgesgruppen i samme slengen. Det er åpenbart for dem som vil se det, at denne transaksjonen utelukkende handler om pengebegjær, og ikke om hensynet til befolkningen i området.

Jon Lange

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?