Gå til sidens hovedinnhold

Diktaturstaten Norge

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er farlig, når en høyt respektert programleder, lager et alvorlig ment innlegg om at vi bor i et diktatur i Norge - basert på at en venninne av henne har fått litt problemer i hverdagen ...? Når hun til de grader går over streken av personlige årsaker, er det vel bare for TV 2 å si til henne, som en annen kontroversiell kjendis, Donald Trump, hele tiden sier: «You're fired»!

Alternativt må jo TV 2 la alle få sitt eget seriøse og alvorlige TV-program, så andre også kan få snakket om de langt verre problemene vennene deres har - enn at de ikke får lov til å løpe ut vonde tanker på tredemølla, fordi treningssentrene er stengt.

Jeg gleder meg til - med enkle venneproblemer som basis - å få skjelle ut Rotevatn og Støre og Abid Raja og Hareide og Raymond/Lan og andre.

Og de som virkelig har fått (og får) problemer her i landet, og som ikke har «skråblikk» på innleggene sine, vil vel finne forsterkede, egnede navn på de fleste i pressen og politikken som har «skylden» for elendigheten.

Det løfter i alle fall Facebook-debattene til nye høyder, når språkbruken er verre og mer nedsettende hos presidenter og journalister - enn hos de som på FB omtales som farlige nett-troll.