Gå til sidens hovedinnhold

Forskjell på mennesker i rike Norge

Leserbrev

Dette er et nederlag for oss ordinære kunder som kjøper småting på nettet i utlandet.

Politikerne sier at de må skjerme det norske næringslivet, men hva med oss forbrukere? Har ikke vi krav på beskyttelse når det gjelder prisstigning?

Dette er saken: 350-kronersgrensen forsvinner - dette skjer med pakkene fra småbutikkene

Fra og med 2020 vil vil få en enorm prisstigning på masse varer, fordi om skal du importere varene selv så blir du flådd av Postens gebyrer. Prisforskjellen på masse varer er enorm allerede i dag fra de norske butikkene til prisene på det internasjonale markedet.

Men bare vent til 2020, så kommer mange av disse varene til kanskje å få en prisstigning på 100 prosent fordi det er ikke noen reell konkurranse fra utlandet.

Vi som går på trygd og lignende er de som kommer dårligst ut med alle kostnadene som blir høyere og høyere for hvert år - samtidig som vi ikke har reell lønnsvekst i det hele tatt.

Les også: Stratos til 440 kroner: Posten advarer mot sjokkgebyr fra nyttår

Slik som politikerne på riksnivå fastsetter sine egne lønninger har de ikke begrep om hvordan mange har det. Egentlig skulle de hatt samme lønnen som en som går på trygd.

De burde fratas alle de godene som vi andre ikke får. Ikke før dette skjer kan de skjønne hvordan dette rammer oss som ikke tilhører lønns-ligaen i vårt land.

Det spiller ikke noen rolle hvilket parti de tilhører på Stortinget. Til syvende og sist setter de alle opp skatter og avgifter, bompenger og vedtar eiendomsskatt.

Landet vårt har blitt et av de dyreste landene i verden å leve i, men politikerne har sluttet å bry seg om den vanlige mannen i gata.

Les også: Måling: Svekket tillit til Nav etter trygdeskandalen

Se bare forskjellen på barna i vårt land i dag. Det er mange barn som aldri vil få lov til å være med på fritidsaktiviteter fordi foreldrene ikke har mulighet til å bære kostnadene.

Har dere noen gang tenkt på hva som skjer med disse barna når de blir større. Veldig mange av de vil bli kriminelle og bli avhengige av rusmidler i stedet.

Er det et sånn et samfunn vi vil ha i Norge fremover?

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter