Gå til sidens hovedinnhold

Deilig som Anette Stai-ai-ai-ai

Anette Stai er den deiligste dama i den nye Grandiosa-reklamen.

(SIDE2): Det er torsdag 15. mars. Anette Stai er på vei inn i kinosalen på Klingenberg Kino - men bråstopper i døra.

- Plutselig hører jeg at de spiller Grandiosa-reklamen på storskjermen, og jeg blir så flau. Jeg tør faktisk ikke å gå inn, men venter på utsiden til reklamen er ferdig, innrømmer hun til Side2.

Se video og lær Grandiosa-sangen her.

- Morsomt
Hvis du hører godt etter i teksten til den nye reklamen for «Full pakke», hører du at de synger «Deilig som Anette Stai-ai-ai-ai. Hottere enn 17. mai-ai-ai.»

- Det er jo morsomt. Jeg kjenner Lars Kilevold som har laget låten til filmen, så jeg måtte selvfølgelig takke ja til det, forteller hun.

Men Anette tror ikke det er så mange som egentlig hører at de synger om henne i filmen.

- Du skal høre ganske godt etter før du skjønner at de synger om meg. Jeg ville aldri hørt det, om jeg ikke visste det, ler hun.

Digger Louis Vuitton
Fredag morgen er Anette på plass i Louis Vuittons lokaler i Oslo sentrum. Presse og kjendiser er invitert til en smugtitt på vårens nyheter.

Charlotte Thorstvedt fra MTV, Vanessa Rudjord fra magasinet Costume og ansvarlig make-up artist for Max Factor, Jan Thomas, er alle på plass for å få en liten smakebit av vårens trender.

- Jeg trodde faktisk at alle veskene kostet minst 30.000 kroner, jeg. Men de har jo vesker ned mot 3000 kroner også, forteller Charlotte, mens hun nærmest sikler etter de søte veskene og de kule solbrillene.

Møtte Sharon Stone
Jan Thomas har nettopp kommet hjem fra Los Angeles, der han har truffet flere store stjerner. Da Sharon Stone besøkte Norge under Nobels Fredspris i fjor høst, hadde Jan Thomas ansvaret for å style superstjernen. Nå er han simpelthen helt betatt av henne.

Har du hørt Grandiosa-låten med Anette Stai? spør vi.

- Nei, er det sant? Er hun med i den?

Jan Thomas ser overrasket ut.

- Men det er jo kjempekult. Jeg er like usikker på om «Full Pakke» er like deilig som Anette Stai, som jeg er på at Sharon Stone virkelig skal kunne se ut som en 70-år gammel dame i sin neste film, skryter Jan Thomas om de flotte blondinene.

Se bildene av Louis Vuittons nye trender lenger ned

Les mer om mote og skjønnhet her:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis