Gå til sidens hovedinnhold

Er ikke lenger redd

Demi Lovato sultet seg og kastet opp fem ganger om dagen.

(SIDE2:) Demi Lovato (18) har gjort sin første offentlige opptreden siden hun kom hjem fra behandling mot spiseforstyrrelser.

- Jeg er mer avslappet. Jeg stresser ikke like mye lenger, og blir ikke like redd, sier Lovato, som mener hun heller ikke er like opptatt av utseende som før.

- Det du ser er hva du får, og jeg har det gøy.

Nervepirrende
Lovato er best kjent for sin rolle som Mitchie Torres på Disney Channel Original Movie Camp Rock, men også for sin musikk. Men i november trakk hun seg fra turneen med suksessbandet the Jonas Brothers.

Årsaken var psykiske og fysiske problemer. Like før hun søkte behandling fortalte hun åpenhjertig om hvor syk hun var for få år siden.

- Da jeg var 15 år spiste jeg kun to måltider i uka. Men jeg gikk ikke ned i vekt, fordi kroppen min ble vant til det, har hun tidligere uttalt:

- Jeg begynte å kaste opp. På det verste kastet jeg opp fem ganger om dagen. Jeg kastet opp så mye at det til slutt bare var blod i toalettet.

Tirsdag gikk hun på den røde løper under et event i Hollywood. Arrangementet var 18-åringens første opptreden i offentligheten siden hun kom hjem fra behandling. Hun innrømmer at hun var ganske nervøs, men føler at det har vært riktig å være åpen om sin spiseforstyrrelse.

- Jeg får masse «tweets» hvor folk sier at fordi jeg delte men historie, så søkte de hjelp for sine problemer. Hvis jeg kan hjelpe eller inspirere noen har jeg det bra.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken