(SIDE2): Demi Moore (49) behandles for tiden på et rehabiliteringssenter i Sundance i Utah, USA.

Hun skal ha sjekket inn uken etter at hun 23. januar kollapset i sitt eget hjem i Los Angeles. Hun ble da fraktet til sykehus med ambulanse, etter å ha brukt forskjellige medikamenter. Siden da har hun ikke vist seg offentlig. Nå får hun altså behandling for både avhengigheten og for en spiseforstyrrelse, på eksklusive Cirque Lodge, skriver dailymail.co.uk.

Utroskapen og det påfølgende bruddet med ektemann Ashton Kutcher (33) har tatt svært på skuespillerinnen, og kiloene har rast av den allerede magre Moore.

- Hun er fullstendig skjermet og snakker bare med et fåtall mennesker. Hun forsto at måten hun taklet stresset på ikke var bra og at hun trengte mer hjelp, sier en kilde til E!.

Bekymret lenge
Kutcher skal ha oppfordret henne til å søke hjelp på rehabiliteringssenteret, og også hennes tidligere ektemann Bruce Willis skal ha bedt henne søke profesjonelle hjelp - kort tid før hun og Kutcher gikk fra hverandre.

- Han er bekymret for henne og ville at hun skulle få det bedre. mange av vennene hennes gjorde det, men hun ville ikke høre.

Kutcher skal også ha vært redd for hvor langt spiseproblemene kan gå.

- Ashton vil at hun skal få hjelp for det han mener er den største trusselen mot helsa henne, anoreksien, men Demi er ikke klar til å ta det steget ennå.

Brudd
Kutcher ble i september avslørt som ekteskapsbryter, av flere amerikanske medier. Flere unge kvinner har stått fram og fortalt om sine mer eller mindre langvarige forhold til 33-åringen, blant annet skal han ha vært utro på parets seks års bryllupsdag.

Paret forsøkte å redde forholdet, blant annet ved å gå i terapi, uten at det lykkes. To måneder senere ble bruddet offisielt, da Moore søkte om skilsmisse.

Ashton og Demi giftet seg i 2005, etter å ha datet i to år. Fra sitt tidligere ekteskap med Bruce Willis har Moore døtrene Rumer, Scout og Tallulah. Ekteskapet med Kutcher er hennes tredje, Kutchers første.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!