(SIDE2): Filmstjernen har nå tre havarerte ekteskap bak seg, og hun innrømmer at hun nå er redd det er henne det er noe galt med.

- Ikke verdig
I et stort intervju med amerikanske Harper`s Bazaar forteller Demi Moore (49) om tiden etter separasjonen fra Ashton Kutcher (33).

Kutcher skal ha vært utro mot Demi i høst - angivelig på deres bryllupsdag i september. Etter en vanvittig rykteflom, viste det seg at utroskapsskandalen var sann. Moore tok raskt ut separasjon etter seks års ekteskap med sin femten år yngre mann.

- Det som skremmer meg er at jeg mot slutten av livet finner ut at jeg egentlig ikke elskelig, at jeg ikke er verdig kjærlighet. At det er noe fundamentalt galt med meg, sier 49-åringen i intervjuet gjengitt i Daily Mail.

Skremmende tynn
Før utroryktene slo til for fullt kom bilder av en svært tynn Demi Moore ut. Kroppsbildet hennes har endret seg med årene, men hun hadde aldri trodd noen skulle si til henne at hun var for tynn.

Til magasinet forteller trebarnsmoren at hun har et elsk/hat-forhold til kroppen sin.

- Jeg aksepterer kroppen min langt mer i dag. Ikke bare når det gjelder vekt, men alle endringene som kommer med alder og nå som jeg opplever å være ekstremt tynn, Så tynn faktisk at folk sier til meg at jeg er for tynn og ikke ser bra ut, sier Moore om vektendringen.

Før Demi møtte Ashton var hun gift med Bruce Willis i 13 år. Paret har tre døtre sammen, og har i alle år vært gode venner og tilbrakt mye tid sammen som familie. Hennes første ekteskap var med sanger Freddy Moore. Hun giftet seg med ham da hun var 18 og forholdet varte i nesten fire år.

Hun beholdt etternavnet Moore - som er hennes profesjonelle navn. I virkeligheten har hun navnet Demi Guynes Kutcher, selv om det etter skilsmissen antas at det siste etternavnet forsvinner.