Gå til sidens hovedinnhold

Den dummeste slankemåten

Mandag svarte treningsekspert Kari Jaquesson på spørsmål fra leserne.

(SIDE2):Hva er det dummeste folk gjør når de skal ned i vekt? spurte en leser Kari Jaquesson da hun var på nett-treff i dag.

Les spørsmål og svar om trening nederst på siden.

Treningsguruen mener følgende er det dummeste du kan gjøre om du ønsker å gå ned i vekt:

- Å sulte seg.

- Å satse på masse rar mat du ikke er vant til.

- Å sette seg urealistiske mål.

- Å bruke piller, urter og annet lureri.

- Det finnes ingen «knep» - bare å bruke sunn fornuft og være tålmodig.

I form på TV
I hele januar kan du komme i form sammen med Kari Jaquesson på «God morgen, Norge» på TV 2. Treningen passer for alle og øvelsene krever ikke noe utstyr.

- Selv om hver «snutt» bare varer i drøye tre minutter har det stor effekt på de musklene vi trimmer – og forhåpentligvis gir det deg inspirasjon til å legge inn noen ekstra skritt i løpet av dagen! Det er rart med det – det skal ikke mye til før man har den gode følelsen i kroppen som gir lyst til å bevege seg mer, mener Jaquesson.

Fra og med mandag kan du få treningstipsene på «God morgen, Norge» klokken 08.10.

Kari Angelique Jaquesson er en norsk aerobicinstruktør, journalist og TV-personlighet. I 1982 startet hun det første utdanningssystemet for aerobicinstruktører i Norge. Hun har etablert seg som en av Norges mest ettertraktede instruktører innen aerobic og mosjon. Hennes filosofi er at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne, men ikke presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal. Hennes uttalte motto er ikke «Body Perfect», men «Body Healthy». Hun forteller at den gyldne middelvei er det beste middel for å komme seg inn på en sunnere livsstil.

Hun har utgitt 7 dvd/ trimvideoer og 5 bøker, og er en aktiv meningsytrer innen kosthold, trim og livsstil.