Gå til sidens hovedinnhold

- Hun har aldri følt seg bedre

(SIDE2): Tidligere denne måneden skapte en amerikanske skuespilleren, Denise Richards, overskrifter etter at hun ble avbildet med sine tre barn på shopping.

Iført en sort singlet og et par jeans var det ikke til å unngå å legge merke til Richards svært tynne armer, og flere medier hevdet at den tidligere Bond-baben slet med spiseforstyrrelser.

- Denise har alltid vært tynn
Nå går imidlertid venner av Richards ut å avviser at Charlie Sheens ekskone har et vektproblem.

- Denise har alltid vært tynn. Hele familien hennes er tynn. Hun har ikke endret på noe, hun trener fortsatt Pilates. Men hun er mer eller mindre på farten hele tiden. Hun er en alenemor med tre aktive jenter, og noen ganger hjelper hun Brook (Mueller) med hennes gutter. Det alene holder henne i aktivitet hele tiden, skal en venn av Richards, ha uttalt til The Huffington Post.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mistet hunden
Nylig gikk Richards hund Hank bort, og flere medier har gått så langt å hevde at det er tapet av kjæledyret som har ført til at skuespilleren har rast ned i vekt.

Hun skal ha vært svært glad i den 13 år gamle franske bulldoggen og tidligere denne uke tvitret hun om hvor mye hun savnet det lille dyret.

Les også:Hvor er det blitt av kurvene dine, Denise?

- Ikke med vilje
Det ser ikke ut til at Richards selv bryr seg nevneverdige om skriveriene. Her om dagen dukket hun opp i et par skinnyjeans - et plagg som understreker skuespillerens magre kropp.

- De siste månedene har hun jobbet mye og har hatt mange baller i luften. Hun har helt ærlig aldri følt seg bedre. Det er viktig for henne og alltid å ha fokus på et godt og sunt kroppsbilde for jentene sine. Jeg tror ikke hun har gått ned i vekt, kanskje bare blitt litt magrere, men det er helt sikkert ikke med vilje, skal vennen videre ha uttalt.

Se flere bilder av Denise Richards i bildekarusellen under!

Richards har ikke akkurat mye fett på kroppen.

Richards ser ut til å være i svært godt humør om dagen.

Reklame

8 kupp du gjør i Nettavisens nettbutikk nå

Kommentarer til denne saken