Gå til sidens hovedinnhold

Skiller seg på dødsleiet

Dennis Hopper har bare uker igjen å leve, men skiller seg fra kona.

(SIDE2): Filmstjernen og kona Victoria har vært gift i nesten 14 år, men nå vil Dennis Hopper ut av ektekskapet.

73-åringen har prostatakreft og ligger for døden, og ønsker å skille seg fra kona før han dør. Hopper har kjempet mot kreften i nesten et tiår, før den de siste månedene har blitt verre.

Delt omsorg
Men selv om han skiller seg etter det som kalles uoverenstemmelse i ekteskapet, så skal han sørge for at kona får støtte og bidrag til å klare seg videre. Men han ønsker delt omsorg for deres seks år gamle datter, Galen.

Victoria er Hoppers kone nummer fem, men dette ekteskapets varighet har slått alle tidligere ekteskap - ikke minst har det overgått Hoppers åtte dagers ekteskap med Michelle Phllips.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Handler om penger
Ifølge Splash News er det viktigste at kona ikke får alle pengene. Familien mener også at skilsmisseønsket kommer som følge av stor bruk av medisiner, og at Hopper ikke er helt ved sine fulle fem.

- Det er en tragedie og det tristeste er at alt dette handler om penger, og om hvem som skal arve hva. Dette handler om å få Victoria ut av testamentet, og bare det, sier en kilde nær Hopper til Huffington Post.

Hopper har i tillegg til sin seks år gamle datter, tre voksne barn med henholdsvis tre forskjellige kvinner.

Lang karriere
Dennis Hopper har hatt en lang karriere i Hollywood - og 73-åringen kan skilte med mange storfilmer.

Han hadde en liten rolle i James Dean-hiten «Rebel Without a Cause» fra 1955, deretter større roller i «Easy Rider» (1969), «Apocalypse Now» (1979) og «Blue Velvet» (1986) for å nevne noen.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken