Gå til sidens hovedinnhold

Derfor elsker vi menn

Det er mye og utsette på mannen, men det er også grunner til at vi elsker han.

(SIDE2): Vi kan klage på menn og deres oppførsel, men egentlig er vi glade for at vi er så forskjellige. Vi gir deg fem grunner til å elske mannen.

Les også:
Slik er den perfekte kvinnen
Slik er den perfekte mannen

De gjør det vi ikke vil gjøre
I vår tidsalder er det ikke noe vi kvinne ikke kan gjøre selv, men en gang i mellom er det deilig å kunne lene seg tilbake å se en mann gjøre den ”harde” jobben. Om dette er å bære tunge ting på loftet, reparere bilen eller male huset så kan vi ikke legge skjul på at det er deilig å se en mann gjøre dette for deg.

Bra for selvsikkerheten
Den umettelige appetitten menn har for sex gir kvinner en selvtillit”boost”. Det at en mann som vil ha deg hele tiden – hva er vel mer sexy?

De er lett å glede
Fancy middager eller dyre gaver – det er ikke nødvendig for å glede mannen. En øl, en sofa og litt kos og du har en fornøyd mann.

De holder deg oppdatert
Du vil sikkert ikke ha en kjempesvær TV i stua, men det er greit å vite når du bør bytte ut PC-en eller lære hvordan telefonen din funker som MP3 spiller osv. Med en mann har du din personlige elektriske konsulent – helt gratis.

De sjekker deg opp
Menn er villig til å ta risken med å be deg ut, prøve å få et kyss osv. Dette er bra for selvtilliten og veldig avslappende.

Singel? Finn drømmemannen på TV 2 Match.

(Kilde: HappenMagazine)

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album