Gå til sidens hovedinnhold

Derfor er du singel

Det kan være holdningene dine som gjør at du er singel, og ved å endre deg selv kan du møte kjærligheten.

Har du tenkt på at holdningene dine kan være det som gjør at du er singel? Ved å endre disse har du større sjanse til å møte den rette.

Om du ikke har tro på kjærligheten finner du den aldri
Jo, oftere du sier til deg selv at du aldri vil finne kjærligheten, jo større er sjansen for at du faktisk ikke gjør det. Ved å tenke positivt og være positiv øker du sjansene for å finne den store kjærligheten. Det kan hjelpe og skrive en dagbok med positive tanker for å få deg til å bli mer positiv til kjærligheten.

Unngå ”bad-boys” og ”bad girls”
Spesielt kvinner har en tendens til å søke etter ”bad boy” gutter som kanskje ikke behandler sine kjærester så godt. Unngå derfor disse typene da sjansene for at du blir såret er stor. Er du kun ut etter spenning er en ”bad boy” eller ”bad girl” kanskje det riktige valget, men de er neppe giftemateriale.

Et forhold er ikke synonymt med å gå i bånd
Ikke ha den oppfatningen at du skal gjøre alt med din kjære. Du behøver ikke nødvendigvis å miste uavhengigheten din selv om du er i et forhold. Du vil, selv i et forhold, ha muligheten til å gjøre dine egne ting. Om du venner deg til denne følelsen blir du mentalt forberedt på et forhold og muligheten for at kjærligheten kommer til deg øker.

Du må ikke alltid ha rett
Ikke ha den innstillingen at du alltid må ha rett. Ingen liker personer som kverulerer kun for å kverulere. Ha derfor en åpen innstilling. Selvfølgelig skal du argumentere for dine meninger, men ikke for enhver pris.

Finn kjærligheten på TV 2 Match - verdens største datingtjeneste. Klikk her.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler