Gå til sidens hovedinnhold

Derfor vil Ijeh bort

For første gang forklarer Peter Ijeh hvorfor han vil bort fra Viking. Se eksklusivt intervju med Ijeh på TV 2 Sporten her.

Han har scoret 29 mål på 38 seriekamper for Viking.

Se eksklusivt intervju med Peter Ijeh på TV 2 Sporten her

Vil vekk
Men tidligere denne uken sprakk nyheten om at Vikings toppscorer Peter Ijeh desperat ønsker seg bort fra klubben og at Stavanger-laget nå vil selge angriperen som scoret 18 mål i Tippeligaen i fjor.

- Uwe og jeg tok beslutningen sammen. Vi har mottatt såpass interessante bud, at vi vurderte det riktig at Peter ikke reiste til Brasil, sa sportsdirektør Egil Østenstad på en pressekonferanse tidligere denne uken.

Se Peter Ijeh herje med sølvvinner Stabæk i videovinduet (artikkelen fortsetter under):

194632

Nigerianeren med en fortid i blant annet FC København, Malmö FF og IFK Göteborg er sterkt ønsket av Lyn i Tippeligaen. I tillegg er en rekke utenlandske klubber interessert. Et Ijeh-salg er like rundt hjørnet.

Men hovedpersonen selv har så langt holdt seg taus om hvorfor han så desperat vil bort fra Viking. På TV 2 Sporten fredag kveld forklarer 30-åringen imidlertid for første gang bakgrunnen for at han ønsker seg til en ny klubb.

Han legger ikke skjul på at det ligger familiære årsaker til grunn. En av betingelsene da Ijeh signerte for Viking var at konen skulle få jobb i Stavanger. Det fikk hun aldri.

Se det eksklusive intervjuet med Peter Ijeh på TV 2 Sporten her

- Ingenting skjedde, sukker Ijeh i det eksklusive intervjuet med TV 2 Sporten og sikter til at konen forble arbeidsledig i Stavanger.

Se intervjuet med Peter Ijeh på TV 2 Sporten i videovinduet (artikkelen fortsetter under):

204999

Har flyttet fra Stavanger
Nå har konen fått seg jobb på Østlandet og tatt med seg parets to døtre.

- Det at jeg ikke får se mine to jenter, er helt forferdelig, sier Ijeh i intervjuet.

- Jeg håper folk forstår min situasjon, og at dette er noe jeg må gjøre, fortsetter han.

- Men du har to år igjen av din kontrakt med Viking?

- Ja, og det respekterer jeg, og jeg kan ikke gjøre annet enn å si unnskyld til klubben og fansen. Men dette er bare noe jeg må gjøre, og jeg håper Viking kan hjelpe meg, svarer Ijeh.

Se hele det eksklusive intervjuet med Peter Ijeh på TV 2 Sporten her

LES OGSÅ: Viking selger bråkebøtte

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar