Gå til sidens hovedinnhold

- Det kan ikke være Beyonce

Superstjernens egenfilmede dokumentar slaktes før den er vist.

(SIDE2): - Ikke bare ser magen/babykulen rar ut, men rumpa ser ikke ut til å være hennes heller.

Etter at HBO la ut en teaser på den kommende Beyonce-dokumentaren, har kommentarene ikke uteblitt, verken på YouTube eller i avisene. Hos dailymail.co.uk går mange av dem ut på at det umulig kan være bilder av superstjerne, mange av glimtene man får se i løpet av de 28 sekundene reklamesnutten varer.

Juks
I filmen er det Beyonce Knowles selv som skal ha tatt mange av bildene og opptakene, og hun er også ansvarlig for regien. Ellers er det også gamle familieopptak og hendelser både på og bak scenen som blir vist, samt hvordan hun og ektemann Jay-Z har det sammen.

Andre kommenterer at rumpa virker liten til å være Beyonce, som er kjent for kroppsformene sine. Andre mener det også er spesielt at det ikke er bilde av Beyonces hode - og at årsaken er at det ikke var superstjernen selv som bar barnet fram.

- Dersom vi får se magen når hun er ni måneder på vei. Da blir det uten å vise hodet hennes. For det kommer i tilfelle til å være et bilde av surrogatmoren. Jeg tror barnet er biologisk deres, men jeg tror ikke hun bar det fram selv, skriver en annen.

Gått rykter lenge
Ryktene om at Beyonce aldri var gravid, gikk også etter at hun hadde fortalt at hun ventet barn under MTV MVA i fjor. Mange mente magen manglet, andre at det ut fra bildebevis var tydelig at det var snakk om en «pute» hun hadde på magen.

I alle tilfelle har Beyonce og Jay-Z datteren Ivy Blue, som ble født i januar. Og selvsagt er det langt fra alle som lurer på om hun var gravid eller ikke. Mange gleder seg til å se dokumentaren, og håper den skal være så avslørende som den skryter av å være.

- Jeg elsker Beyonce, jeg skal definitivt se den.

- Jeg er redd
I snutten selv sier Beyonce at hun skal vise hvordan hun og ektemannen hadde det etter fødselen, og hvordan hun vendte tilbake til rampelyset.

- Jeg vurderer alltid fram og tilbake hvor mye jeg skal avsløre om meg selv.

Og hun legger heller ikke skjult på at det ikke har vært bare lett å skulle utlevere seg selv slik.

- Jeg er redd. Dersom du er redd, vær redd. La det slippe løs.

Dokumentaren har premiere på HBO 16. februar.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken