Gå til sidens hovedinnhold

Langt eller kort, prinsesser?

Hva kler prinsessene best? Kort eller langt hår? Se bilder her!

(SIDE2): De har stylister og frisører som passer på til enhver tid og det er sjelden de får direkte kritikk for sveisen. Mette-Marit, Victoria og Mary har hatt den samme hårfrisyren lenge, men de leker seg jo litt innimellom. Hva kler de best? Oppsatt hår med mye stæsj, langt, kort, med eller uten lugg? Se under og bedøm selv!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kronprinsesse Mette-Marit (34)
Kronprinsessen har de siste årene hatt halvlangt hår, lysblondt og pent er det og hun trenger ikke gjøre så mye for at det skal se fint ut. Hun liker allikevel å endre litt på stilen innimellom - hun som alle oss andre. Fletter har Mette-Marit falt for og hun har det siste året blitt sett med flette i luggen en rekke ganger.

DOM: Det er litt vanskelig med Mette-Marit, hun kler det meste veldig godt. Men for denne gangen synes vi nok at en glad sommerfrisyre med en flette er det som kler henne best!

Les også: Se Mette-Marits vakre sommersko

Kronprinsesse Mary (36)
Den danske kronprinsessen har et frisk og meget vakkert utseende - og kler det halvlange håret både løst og satt opp. Her er hun i det danske prinsebryllupet med en blomstertiara og i London tidligere i sommer.

DOM: Mary kler best langt, utslått hår synes vi. Med oppsatt hår og tiara ser hun nesten litt streng ut - hun kler det mye fallet rundt ansiktet bedre.

Les også: Endelig er de venninner!

Kronprinsesse Victoria (31)
Victoria har hatt den samme frisyren bestandig, langt brunt hår som har flommet nedover skuldrene. Den sporty kronprinsessen setter det gjerne opp og vi ser henne sjelden med løst hår i offisielle sammenhenger. Her er hun i det danske prinsebryllupet med en tiara og det andre er tatt i festsammenheng.

DOM: Victorias er litt vanskelig, hun er kler både oppsatt og langt hår veldig godt. Hun får også en mye mykere look ved at det er utslått, men vi går for oppsatt for henne.

Les også: Gratulerer med dagen, Victoria!

Prinsesse Märtha Louise (36)
Märtha Louise har hatt mange forskjellige frisyrer i årenes løp, men hun har for det meste hatt kort hår. Her er hun i det danske bryllupet i mai med en tiara som pynt og det andre er tatt i New York da hun og Ari Behn (35) bodde der for tre år siden.

DOM: Märtha Louise kler det korte håret godt, det rammer inn ansiktet hennes på en pen måte. Vi synes allikevel at hun ser penest ut med den litt kortere luggen og litt lys striper som hun hadde i det danske bryllupet.

Les også: Strålende gravid og sammen igjen

Prinsesse Madeleine (26)
Den eneste blondinen i det svenske kongehuset kler selvsagt alt. Hun leker seg gjerne med frisyrer, men liker best håret fritt. Hun kler allikevel begge deler svært godt. Bildet til høyre er fra et statsbesøk tidligere i år og det andre er fra storesøster Victorias bursdagsfest i fjor.

DOM: Oppsatt hår kan gi et litt for voksent utseende for mange. Madeleine derimot kler både oppsatt og flommende langt hår meget godt så her er det vanskelig å velge. Vi går for kort hår, Madeleine! På en kåring av den mest populære prinsessen i Norden tidligere i sommer var det Madde som vant.

Les mer her: Prinsessekrig i Norden

Prinsesse Marie (32)
Den to måneder unge prinsessen ligner veldig på sin svigerinne Mary. De er mørke, vakre og har veldig pene trekk begge to. Her er hun med utslått hår da hun og prins Joachim annonserte sin forlovelse i fjor og det andre er tatt i bryllupet i mai.

DOM: Marie kler selvsagt begge deler like godt, men hun ser jo absolutt fantastisk ut i sin brudetiara og slør. Så derfor går vi får oppsatt hår denne gangen.

Charlotte Casiraghi (21)
Monacos vakre Charlotte er den yngste av de kongelige og den som hylles mest for sin stil og sitt utseende av motepressen. Med sine 21 år kan hun med letthet gå for en freidigere stil i de alle sammenhenger. Her avbildet på ball og på nasjonaldagen til den lille staten.

DOM: Charlotte ser litt for voksen ut med oppsatt hår, det trengs ikke når en er 21 år. En naturlig look med langt, utslått hår synes vi kler henne aller best.

Les også: Monacos nye bikiniprinsesse

Kronprinsesse Máxima (37)
Den nederlandske kronprinsessen smiler alltid - hun er et friskt pust fra de europeiske kongehusene og ser alltid smellvakker ut. Máxima ses for det meste med utslått hår, det passer til hennes glade humør. Her er hun avbildet hjemme i villaen da hun og familien tok sommerbilder og det andre er fra en gallatilstelning i 2007.

DOM: Máxima kler uten tvil det hun selv velger å burke mest - utslått hår. Hun ser ung og veldig frisk ut med det litt mer rufeste blonde håret.

Her er kongebarna: En dag blir de dronninger

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken