Gå til sidens hovedinnhold

Dette er rundens spiller

Tippeligaens 27. runde er ferdigspilt, og det betyr at diverse nyhetshus publiserer rundens lag. Vålerenga tyvstartet runden med hjemmekamp mot Strømsgodset lørdag, i en kamp hvor Luton Shelton viste storform og scoret to vakre mål.

VG har to VIF-spillere på rundens lag:

Mohammed Fellah - 6
En teknisk begavelse med smarte pasninger og kreative offensive løsninger. Viktig når Vålerenga fester grepet på Strømsgodset.

Luton Shelton - 8
To praktfulle scoringer. Skaffer i tillegg Vålerenga straffe. Jamaica-ekspressen er lynrask med ballen og fyrer av skudd det lukter svidd av.

Dagbladet har hele fire VIF-spillere på rundens lag:

Harmeet Singh - 7
Slår knapt en feilpasning mot Godset. Noterer seg for sesongens ellevte målgivende pasning, og setter inn lagets fjerde fra straffemerket. (Singh har ni målgivende, anm.)

Mohammed Fellah - 7
Elegant målgivende til Sæternes scoring. Får sin målgivende etter pause. Herlig spiller å se på når han er i form - og det var han lørdag.

Bojan Zajic - 7
Er i lekent humør mot Strømsgodset, og drar flere ganger fram sin velkjente skuddfinte, til publikums store begeistring. Manglet bare scoringa.

Luton Shelton - 8
Fantastisk 1-0-scoring der han spiller vegg, drar seg forbi en mann og dunker ballen i krysset. Scorer ett til etter pause, og skaffer et straffespark.

Både i VG og Dagbladet er Shelton eneste spiller som oppnår 8 poeng og er dermed rundens spiller begge steder.

På Nettavisen kan du nå stemme fram rundens lag. Shelton, Fellah, Singh og Zajic er nominert fra Vålerenga.
Klikk her for å stemme

Rundens mål?

Begge Sheltons scoringer er med i kåringen av rundens mål på TV2.
For å stemme på det første målet til Shelton sender du en SMS med kodeord mål 1 til 1984 . For å stemme på det andre målet sender du mål 2 til 1984 . TV2s tjeneste koster 5 kroner per melding.

Se Sheltons scoringer her

VG Nett har også avstemning om rundens mål. Her er alle målene fra den 27. runden nominert.
Klikk her for å stemme på din favoritt

Kommentarer til denne saken