Sove bedre?

Mer sex?

Selvfølgelig vil du gjerne ha begge deler?

Dessverre er det ikke slik at det er samme soveromsfarge som gir det samme resultatet.

Skal du sove er det nemlig fargen blå som er den beste å se før du luker øynene.

Hvis din favorittfarge er blå er du opptatt av indre harmoni, du er tålmodig og har stor empati. I tillegg er du ofte litt mer konservativ enn andre, men samtidig er du en man virkelig kan stole på.

Folk som har blått som sin favorittfarge lever livet etter et bestemt regelsett, på både godt og vondt. Mennesker med denne fargen som sin favorittfarge er også de som sjeldnest er utro, både mot sine idealer og partnere. I tillegg er de som har dette som sin favorittfarge sannsynligvis en person som liker å være med få av sine beste venner istedenfor en stor forsamling.

En person med blå som favorittfarge lyver sjeldent, men kan være følsom ovenfor omgivelsene på en noe innesluttet måte som for enkelte kan oppfattes som å være distansert

Bruker du blått blir du sett på en person man kan stole på, og en som har pondus i avgjørelser og meninger. Blått blir også ofte oppfattet som en kjølig farge.

Hva om du vil ha sex?

Vel, eksperter har ofte trodd at rød var den beste fargen for akkurat det. Og en rødlig farge er også svaret, men mer i tonen mot brun. Karamell-farge kan være stikkordet.

Altså noe mellom brunt og rødt.

Fargen rødt er selvfølgelig nok blodsfargen vår. Det er også fargen som forbindes med fare, lidenskap, skjønnhet, sinne og i svært mange kulturer: lykke. Historisk har rødt vært fargen til både kirke og styresmakter i Europa, og det var ikke før man begynte å importere rødt fargestoff fra Amerika, Midt-Østen og Asia i det 15.århundret at det begynte å bli mer vanlig å gå med rødt.