Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Team Spillmagasinet

Disse forsvarer Norges ære i finalen av Nordic Xbox League.

(Spillmagasinet): Spillmagasinet vant den norske Nordic Xbox League-kvalifiseringen, og vi har hentet inn Norges beste Xbox 360-spillere for å forsvare både vår og Norges ære i finalen. Svenskene, danskene og finnene kan egentlig bare dra hjem med en gang.

I de innledende rundene skal det konkurreres i «Call of Duty 3», «Ghost Recon Advanced Warfighter», «FIFA07» og «Project Gotham Racing 3», mens vinneren avgjøres i «Gears of War».

Førstemann i ilden for oss er Tarjei Storvik Fossum. Han skal spille «Call of Duty 3», og han hadde ikke sansen for at arrangøren byttet ut «Call of Duty 2» med treeren:

- Jeg synes det er synd at de byttet ut «Call of Duty 2» med treeren, siden jeg ikke har spilt det like mye som «CoD 2». I tillegg synes jeg ikke det egner seg like godt i 1vs1, det er litt for mange gjemmesteder og lignende. Likevel føler jeg meg trygg på at jeg skal få plantet en kule eller to i noen svensker, dansker og finner!

Etter Tarjei står Kenneth Jahr og «Ghost Recon Advanced Warfighter» for tur. Han håper og tror han vinner, og hvis resultatene fra kvalifiseringen er noe å gå etter så bør ikke være noe problem.

I «FIFA 07» stiller vi med Joakim Furu, som imponerte i den norske runden (der konkurrerte de riktignok i «2006 FIFA World Cup», men pytt san). Furu mener at laget er mer enn godt nok til å ta hjem seieren, og han gleder seg nesten like mye til selve turen som turneringen.

- Laget vårt er kjempegodt, jeg har spilt med mange av de før og jeg føler meg helt trygg på at vi kommer til å gjøre det bra. Likevel er det ikke bare turneringen som blir stas, settingen i ishotellet kommer til å gjøre det til en unik opplevelse!

I den siste av de innledende rundene skal Martin S. Holnæs konkurrere i «Project Gotham Racing 3». Han kjørte godt i den norske kvalifiseringen, og var for opptatt med å perfeksjonere teknikken til og komme med en uttalelse.

Etter at det racet er ferdig står finalen for tur, og det er foreløpig ikke avgjort hvem som stiller i «Gears of War» (hvis/når vi går videre).

Team Spillmagasinet:

Vi oppdaterer kontinuerlig med resultater og lignende her. Turneringen spilles den 6. og 7. februar.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken