Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Vålerenga Fritidsordning

Vålerenga Fotball startet Vålerenga Fritidsordning 31. mars 2008. Går din sønn eller datter i 2. – 6. klasse så er dette en glimrende mulighet til å kombinere lek og fotball to, tre, fire eller fem dager i uka. Fritidsordningen starter klokken 12.00 og varer fram til 17.00.

Vålerenga Fotball ordner skyss til de barna som vil bli hentet på skolen, barna vil så få et sunt måltid, for så å få et variert aktivitetstilbud med hovedtyngde på fotball. Tilbudet vil sette individet i fokus og sørge for at hver enkelt spiller skal få oppleve trygghet, trivsel og mestring. Innenfor dette betyr det at vi skal differensiere aktiviteten i forhold til interesse, modning og ferdighet, slik at de som ønsker å leke mye skal få lov til det, og de som er litt mer interessert i å lære fotball skal få lov til det. Det vil bli muligheter til leksehjelp, men ikke lesehjelp. Leksehjelp vil bli gitt etter at fotball og leken er over.

Fagligansvarlig for Vålerenga Fritidsordning, Klaus Pettersen har 6 års idrettsutdannelse og skriver masteroppgave på spillerutvikling ved Norges idrettshøgskole.

Ansvarlig for VFO Tine Ertvåg Grødahl har 3 år med barnevernspedagogikk og spiller i dag for Vålerengas A-lag.

- Prisen for 5 dager i uka er 1950 kroner pr. måned
- Prisen for 4 dager i uka er 1750 kroner pr. måned
- Prisen for 3 dager i uka er 1550 kroner pr. måned
- Prisen for 2 dager i uka er 1150 kroner pr. måned
Det kommer et pristillegg på de som skal hentes på 200 kroner pr. måned, for 5 dager. 180 for de som skal ha 4 dager, og 160 kroner for de som skal ha 3 dager, og 100 kroner for 2 dager.

Det vil ikke være Vålerenga fritidsordning i juli, samt i påsken og i juleferien. Det vil si at det vil være fritidsordning i vinter og høstferien. Samtidig blir det arrangert fotballskole på Valle Hovin. Hvis man ønsker å være med på fotballskolen og VFO, kan man møte opp klokken 9.00 på morgenen å være på VFO fram til 16.00 i denne perioden for 500 kroner ekstra. En vanlig fotballskole koster 1500 kroner i Vålerenga, og varer kun til 15.00. Det blir ikke transport i denne perioden.

Det vil være 1 måneds oppsigelsestid, og mulighet for å melde inn oppsigelse den 1. og 15. i hver måned. Hvis du melder deg ut den 8. Mars 2009 så må du betale til og med 15. april 2009.

Barn som spiller fotball i Vålerenga fra før av vil bli først prioritert, og spillere som søker for 5 dager i uka vil også bli prioritert først, ellers er det første mann til mølla.

Kontaktperson: Tine Ertvåg Grødahl
Mobil: 45229696
E-post: tine@vif.no

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken