Gå til sidens hovedinnhold

Dette hater gutta

Selv om gutta aldri kan få nok av det motsatte kjønn, finnes det enkelte ting de ikke kan fordra ved jenter.

(YEYE): Alle mennesker er forskjellige, men ifølge det mannlige kjønn finnes det en del fellestrekk hos jentene. Her er de ti egenskapene de liker minst hos damene.

10. Å late som man er skinnhellig
En typisk jenteting er å prøve å fremstå som en dydig engel. Å prøve å skjule sin fortid ved å dele antall kjærester på fem, faller ikke i god jord hos det motsatte kjønn. Gutter kan være imponert over jenter som faktisk er «rene og uskyldige», men er enda mer imponert over jenter som er seg selv, og faktisk kan innrømme at de har noen svin på skogen. Husk: sannheten kommer alltid frem til slutt.

9. Kritisering andre jenter
Hvorfor kan ikke jenter gi et eneste kompliment til andre jenter? Isteden kritiserer de alt fra hår til kroppsvekt på sine fiender, og det som verre er, venninner. Bare en jente kan legge merke til at skoene ikke matcher vesken hos en annen, og guttene hater det.

8. Sjalusi
Bare det at en gutt nevner en annen jente for kjæresten sin, kan sette himmel og helvete i bevegelse. Jenter har en tendens til å sette spørsmålstegn ved alt en gutt gjør eller sier, spesielt når det kommer til guttens lojalitet. Legg av det sjalusien, eller bli dumpa.

7. Tøffelheltinner
Noen jenter forlanger ekstra mye kos og dull fra kjæresten for å føle seg trygg. De vil hele tiden bli fortalt hvor fantastiske de er, vil bli holdt rundt og koset med. Skjerp deg. De fleste gutter liker selvstendige jenter.

6. Å snakke i koder
Det gode gamle «Hva tenker du på?»-spørsmålet er et typisk eksempel på hvordan jenter tester kjærestene sine. Ikke sett han i denne ubehagelige situasjonen, som gjør at han får huden full hvis han ikke kommer med det perfekte svaret.

5. Invasjon av guttens privatliv
Hold dere unna skuffene, jenter. Gutter er ikke særlig begeistret for jenter som lever etter mottoet «Alt som er ditt er mitt». La han ha tingene sine for seg selv, og for all del, ikke snok i sakene hans.

4. Overfølsomme jenter
Jenter som griner av ingenting, enten det er en trist film, en brukket negl eller en mislykket hårklipp, guttene kan ikke fordra det. Færrest takler å opptre som en skulder å gråte på, selv om de liker at jenter er litt mer sårbare enn dem selv.

3. Shopping
Er det en ting alle jenter burde vite, så er det at gutta hater shopping. Enten du bare skal titte, vindusshoppe eller bruke en hel formue på klær, gjør det alene.

2. Uavbrutt skravling
De fleste jenter elsker å skravle og sladre. Hvis han er der, spar deg for alle detaljene.

1. Bruk av sex som et våpen
Det definitivt verste du kan gjøre mot en gutt er å angripe hans svakere punkt for å vise deg overlegen. Enten det er å ha sex for å få det som du vil, eller nekte han sex for å få det som du vil, ikke gjør det.

Kilde: ivillage.com

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken