Gå til sidens hovedinnhold

Dette hater jenter

Jentepanelet unngår uærlige, innpåslitne og egoistiske gutter. Men noen «bad boys» er det vanskelig å styre unna. Les ukas diskusjon.

(SIDE2): Side2s jentpanel består av de tidligere Idol-deltakerne Maren Flotve Birkeland og Andrea Brændvik, Kristine Øverby, som kom på andreplass under fjorårets Top Model, og programleder for Interaktiv Frokost på TVNorge, Laila Ludvigsen.

Hva er det mest irriterende ved en gutt?

Laila: - Uærlighet! Det er så mye irriterende ved gutter. Men av og til blir det mest irriterende søtt også da. Må trå forsiktig her, er jo med i jentepanelet for å promotere meg selv, og å møte drømmekjæresten!

Andrea: - Det mest irriterende ved en gutt er vel når han blir altfor innpåsliten og hele tiden er enig i det du sier. At han ikke har noen meninger i det hele tatt. Selvfølgelig er det mye som er irriterende, men det var dette jeg kom på i farten.

Kristine: Når de ikke skjønner noen ting. Vi kan prøve å forklare en ting på mange mulige måter, men de bare står der med ku-blikk, og det lyser tvers igjennom at de «JUST DON'T GET IT!»

Maren: - Jeg vet ikke, faktisk - elendig svar, men kanskje at de er litt vanskelige å komme innpå av og til.

«En Collin Farrel, med ølen i den ene hånden og røyken i den andre. Mystisk og mørk, og du bare VET at han ikke er bra for deg. Men du må prøve»

Kristine

Hva gjør en gutt til en «bad boy»?

Laila: - Det er vel som regel de som ser mest bad ut, som er det minst (og omvendt) «bad-boy/girl». Synes ikke holdningen er spesielt tiltrekkende. Nei, jeg vil ha noen som er dedikert og som bryr seg masse om mye.

Andrea: - Hva som gjør en gutt til en bad boy...Hmmm...Det er vel forskjellige synspunkter på dette, men noe av det er vel når han ikke bryr seg så mye, og aldri har tid.

Kristine: En bad boy kan være sååå mye forskjellig. Jeg ser for meg en Collin Farrel, med øl-en i den ene hånden og røyken i den andre. Mystisk og mørk, og du bare VET at han ikke er bra for deg. Men du bare må prøve. Det behøver ikke nødvendigvis være noe de har gjort som gjør dem til en typisk bad boy, bare at de har den auraen.

Maren: - Når det virker som om han er rimelig følelsløs, og svært lite tilsyneltatende går inn på ham. Når han ikke bryr seg så mye om hva andre mener og sier, men kjører sitt eget løp.

Bør gutten være sjenert eller selvsikker?

Laila: - Jeg faller ofte for selvsikre mennesker. Må ha en som kan sette meg på plass, eller sette meg ut. Jeg er litt som prinsessen ingen kunne målbinde. Trenger en Espen Askeladd. Åh! Det var sykt bra sagt, var det ikke?

Andrea: - Han bør absolutt vite hva han vil, men det er jo litt søtt når han er sjenert. Men i det lange løp bør han være selvsikker.

Kristine: - En mellomting er superviktig! Blir man for sjenert, faller man bort i mengden, og det blir bare kjedelig. Er man for selvsikker, blir det bare kvalmt, man vil igjen bare overse dem. Det gjelder å finne den gyldne middelvei.

Maren: - Det finnes forskjellige typer av både sjenerthet og selvsikkerhet. Å være sjenert er sikkert positivt til en viss grad, men jeg foretrekker helst gutter som er åpne og litt enkle å komme inn på. Å ha god selvtillit trenger ikke alltid å bety at du har sinnsykt høye tanker om deg selv. Jeg synes det er bra med gutter som er trygge på seg selv, vet hva de vil, kan snakke for seg og viser at de er rimelig fornøyd med tilværeslen.

Når en gutt lager kallenavn eller snakker «babyspråk», er det hyggelig, eller irriterende?

Laila: - Babyspråk skal jeg ha meg frabedt. Hvorfor kalle meg noe annet en Laila? Er jo søtt nok det? Jobber jo på Interaktiv Frokost, og hadde dette som tema en sending. Det var en som kalte kjæresten sin for «My Ass», og det er jo litt søtt, da..

Andrea: - Kallenavn er søtt, synes jeg, spørs jo hva det er da. Babyspråk er vel litt teit, hvis det ikke har noe sammenheng.

Kristine: - Det kommer helt an på forholdet man har til gutten. Selv om det er kjæresten, kan det være skikkelig teit og turn-off, men med andre kan det være kjempekos.

Maren: - Koselig, hvis det ikke blir hele tiden.

Hva er den verste egenskapen en gutt kan ha?

Laila: - Vet ikke, jeg, men å være en god lytter er viktig. Svarte jeg egentlig på spørsmålet nå?

Andrea: - Masse....selvopptatt, kjedelig! Biter negler.

Kristine: - Å være allvitende, sier ikke mer!Blæh!

Maren: - Jeg tror det må være gutter som ikke eier høflighet, som behandler folk rundt seg respektløst og dårlig. Elendig egenskap.

Verste klesstilen?

Laila: - Nei, men hvem er jeg til å si noe på det? Eier jo ikke klesstil selv, kan ingenting om klær, jeg. Men, når det er sagt, den sykkelshortsen til Celina hadde jeg LETT styrt unna!

Andrea: - «Bole-klesstil».

Kristine: - Oslos-beste-vestkant-stil, med en boks gelè i håret, sleik, altfor store belter, spisse sko og helst olabukser som sitter så godt at man viser hele stoltheten. Can't stand it! Som sagt, jeg går for den litt mer shabby stilen.

Maren: - Dongeribukser uten fasong, fjellskoliknende joggesko og moderne genser fra Jack and Jones.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken