Gå til sidens hovedinnhold

Dette kan være de siste Idolene

Seertallene synker og når stadig nye bunnoteringer. Men hvem skal man skylde på?

SAMLESIDE:Alt om Idol 2006

(SIDE2): Seertallene i årets Idol vesentlig lavere enn hva de har vært tidligere. Det er også langt færre som velger å stemme.

Til VG har Christian Sørlie, TV- og radiosjef i Initiative Universal Media, tidligere sagt at årets deltakere er for kjedelige, og at det er årsaken til problemene. I fredagens utgave av avisen sier han at også programlederne kan ha bidratt til seersvikt.

- Kvaliteten på årets deltagere er for lav, men jeg tror de også har tapt litt på at Solveig Kloppen måtte ut i permisjon. Hun var helt klart den av de to programlederne som hadde best publikumstekke, sier Sørlie til VG.

Får oppleve kjendisstatusen likevel
TV 2 har tidligere sagt at de kommer til å satse videre på Idol. Nå opplyser de imidlertid at en avgjørelse på dette vil bli tatt først til sommeren.

Prosjektleder for «Idol», Rolf Wenell, opplyser likevel at de er fornøyde. Dette begrunner han med at de så langt har hatt en markedsandel på rundt 36 prosent. Serier over 35 prosent regnes som en suksess.

Til tross for sviktende seertall er Idolene veldig populære når de er ute og opptrer. Side2 fulgte dem på turne da fansen gikk amok.

Se video og bilder her

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken