(SIDE2): Noen situasjoner kan være ødeleggende for sexlivet ditt. Her er en oversikt iVillage har laget over fem ting som kan ødelegge ethvert sexliv.

Les og lær om hva som kan ødelegge sexlivet ditt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

At du er pysete
De fleste mennesker har sine mest intense orgasmer ved hjelp av oralsex. Lite er mindre opphissende enn å se partneren din vegre seg mot å gjennomføre oralsex. Om du absolutt ikke vil gi oralsex bør du ikke gjøre det, men om du aldri har prøvd det kan det kanskje være en idé å teste det før du forkaster det. Kanskje liker du det mer enn du tror?

At du ikke tør å eksperimentere
Ikke reager med en sjokkladet mine om din partner foreslår noe som er litt utenom det vanlige. Si til deg selv at du vil prøve alt en gang, om det da ikke er noe skadelig eller noe du absolutt ikke vil prøve. Test rollespill, nye stillinger eller sexleketøy. Det kan være skadelig for et sexliv om man ikke tør å prøve noe av det din partner ikke føler seg tilfredsstilt. Vær derfor åpen til nye ideer.

Å eksperimenter med tantrisk sex kan være spennende. Tantrisk sex handler om å forlenge forspillet. For at begge skal holde nytelsen så lenge som mulig, er det viktig med sakte oppbygging av opphisselsen.

Les også:Slik har du tantrisk sex

At du ikke kjenner din egen kropp
Dette gjelder spesielt viktig for kvinner. Kvinner har ofte sin første orgasme på egenhånd, og grunnen til dette er at kvinners orgasmer er en komplisert prosess. Kvinner som aldri har masturbert har mest sannsynlig aldri hatt en virkelig orgasme. Lær deg derfor å kjenne din kropp, hva som tenner deg og hva som gir deg orgasme. Dette vil du dra god nytte av sammen med din partner, og ikke minst vil han mest sannsynlig sette pris på at du viser han hva du liker.

At du aldri tar initiativet
Om det kun er din partner som tar initiativet til sex, går du virkelig glipp av noe. Det er en herlig følelse å ha makten en gang iblant. Det er også opphissende for partneren din at du tar kontrollen av og til, spesielt om du er den som vanligvis ikke gjør det.

At du blir fort flau
Når man har sex slipper man seg ofte helt løs. Da kan det også oppstå situasjoner som kanskje ikke er fullt så erotiske. Du må tørre å bli litt flau og godta at uventede situasjoner oppstår.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!