Gå til sidens hovedinnhold

Dette ser du på TV i kveld

Frustrerte fruer, en sesongavslutning, plastisk kirurgi og et vanskelig valg. Dette er tv-kvelden.

(YEYE): Tirsdag er tv-dag for mange. Her er noen smakebiter fra kveldens program.

Frustrerte Fruer
Sesong 4 med de populære fruene er i full gang. I kveldens episode ser du følgende:

Et homofilt par flytter inn i Wisteria Lane, og Susan tråkker selvfølgelig i salaten. Den første naboen som ønsker det nye paret velkommen, er en intetanende Susan Mayer. Og når hun omsider skjønner at de to mennene er et par, graver hun seg enda dypere ned i pinlighetene. Gabrielle blir med Lynette for å kjøpe parykk etter cellegiftkuren. Og når hun like godt er i gang med å støtte venninnen, gir hun Lynette noen nyttige tips til å krydre sexlivet sitt også. Jentene holder en også overraskelsesfest for gravide Bree. Der dukker ingen andre enn Brees tidligere svigermor opp.

  • Frustrerte Fruer ser du påTV 2 kl. 21.45

Kongen av Queens – Siste episode!
For deg som er våken rundt midnatt er ekteskapsproblemer, skuffelse, glede og overraskelser i fleng noen av ingrediensene i seriefinalen av «Kongen av Queens».

I den første av de to siste episodene av suksesserien «Kongen av Queens», toppet Doug og Carries ekteskapsproblemer seg. Carrie endte opp med å flytte til drømmeleiligheten på Manhattan, mens Doug ble boende i Queens. Arthur, som skal gifte seg, flytter også ut. Både Doug og Carrie er i tvil om de vil klare å redde ekteskapet.

Arthur gifter seg
I lys av skuffelsen med at Carrie flyttet til Manhattan og ekteskapsproblemene, er det en motvillig Doug som blir dratt med i Arthurs bryllup. I bryllupet står overraskelsene i kø, også for Arthur som ender opp med å bli forlatt ved alteret. Men Arthur har på ingen måte tenkt å gi opp giftermålet og finner seg raskt en ny brud å fri til.

Babylykke?
I det situasjonen ser alt annet enn lys ut for Doug og Carrie, ringer telefonen hennes. Det er adopsjonsbyrået som forteller at de skal bli foreldre til en kinesisk baby som venter på dem i Beijing. Begge bestemmer seg for at de vil beholde babyen for seg selv og ender opp i et kappløp til flyplassen.

  • Kongen av Queens ser du på TV 2 kl 23.45.

C.S.I.
Saras vanskelige valg
I denne siste episoden til Jorja Fox, blir Sara konfrontert med et ansikt fra fortiden. En mistenkt fra en sak hun hadde ansvaret for, får Sara til å sette spørsmålstegn med sin fremtid som CSI-etterforsker.Den dramatiske kidnappingen har satt sine spor på Sara. I tiden etter har hun slitt med depresjoner, og hun tviler på om hun orker å se flere spor etter menneskelig ondskap og vold, slik hun utsettes for som åstedsgransker. Møte med en mistenkt fra en tidligere kriminalsak får begeret til å flyte over, og Sara tar det endelige valget. Et valg som ikke inkluderer Grissom...

  • C.S.I ser du på TVNorge 21.35.

Besatt av plastisk kirurgi
Orange County er konkurransen tøff. Det er viktig å ha de rette klærne, solbrillene, bilen... Alle har langt, flott hår, en perfekt liten nese og store pupper.

- Alle operasjonene gjør at jeg føler at jeg passer bedre inn, sier Monica Dehart (28).


I programmet møter vi kvinner som er besatt av plastisk kirurgi.Noen kvinner gjør hva som helst for å føle seg bra. De ønsker å se bra ut. De vil at folk skal snu seg etter dem på gaten. Men det er en pris å betale for hver operasjon. For det første koster det flesk, og for det andre kan ting gå fryktelig galt. I fjor brukte amerikanerne 12,5 milliarder dollar på kosmetiske operasjoner. 90 % av dem var kvinner.

  • Besatt av Plastisk kirurgi ser du på TVNorge 20.30.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg