Gå til sidens hovedinnhold

Dette ser du på TV i kveld

Pensjonistsveis, utro-felle, dansing, villmarksterapi og en sesongavslutning. Slik er torsdagens tv-program.

(YEYE): Vanskelig å velge kanal? Her er noen smakebiter fra kveldens program.

Cane
Pancho avslører endelig sannheten om datteren Lucias død til Frank. Og mens Alex lager en plan for å redde Duque Rum, avdekker han avgjørende bevis mot familien Samuels.Og gå ikke glipp av superstjernen Alicia Keys, som i kveldens episode gjester Henrys klubb, og opptrer med sin siste hit «No One».

  • Cane ser du 21.40 på TV2

Hotel Cæsar
Svein planlegger tidenes julebord, Marius prøver å advare Eva mot Jens Augusts utro-felle, og Liv prøver å snakke med Vilde om kysset med Marius.

  • Hotel Cæsar ser du 19.20 på TV2

So you think you can dance
Etter tre sesonger med enorm suksess i USA, herjer dansefeber fortsatt over hele verden. I «So You Think You Can Dance - Scandinavia» skal de dyktigste danserne fra Norge, Sverige og Danmark kjempe om førstepremien på 500.000 kroner - samt tittelen Skandinavias Beste Danser.

  • So you think you can dance ser du 20.00 på TvNorge

Prison Break - sesongavslutning!
Det er klart for den store sesongavslutningen for Prison Break og det sendes to episoder i kveld. Michael Scofield blir nok en gang stilt overfor et dilemma. Vil han få med seg alle utbryterne ut av Sona en gang for alle, eller vil noen bli lurt i en felle? Vil alt gå etter planen under rømningsforsøket? Scofield har som alltid en plan og viser seg som en utmerket strateg. Lincoln bekymrer seg stadig for sin sønn – med rette, og nå avhenger alt av Michael og hans partnere.

  • Prison Break ser du 21.30 på TV3

Charterfeber
Den glade guttegjengen overtaler Aleksander til å prøve en ny hårsveis som garantert hadde kledd Charterfebers mannlige pensjonister bedre. Pensjonistene på sin side slår seg løs i varmen med en, i utgangspunktet, vennskapelig runde minigolf. Med golfkøller og ball demonstrerer den eldre garde at konkurranseinstinktene ikke nødvendigvis er forbeholdt ungdommen.

  • Charterfeber ser du 20.30 på TV3

Brat Camp
Natacha ødelegger gleden ved å være mor fordi alt dreier seg om henne, sier hennes mor, Montana. Når mor og datter går i strupen på hverandre kan hjemmet fort forandres til en slagmark. I den nye Brat Camp-serien overlates mor og datter i Anasazi-stiftelsens hender. Det er et villmarksterapiprogram som spesialiserer seg på å hele forholdet mellom foreldre og barn med fred, kjærlighet og forståelse som tilnærming istedenfor tvang og skremsler.

  • Brat Camp ser du 21.30 på TvNorge

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken