Gå til sidens hovedinnhold

Dette ser du på TV

Desperate husmødre på jakt etter mannebein, Otto Jespersen, Big Brother og splitter nye episoder av Brødrene Dal kan du se på TV i 2005. Få oversikten her.

NRK:
Foreløpig er det lite som er offentliggjort fra statskanalen , men at det blir nye episoder av «Brødrene Dal» er allerede kjent. Lørdag 15.1.2005 klokken 19.55 sendes første episode av Brødrene Dal og mysteriet om Karl XIIs gamasjer. Den skal gå ti lørdager framover. Også i år satser NRK på egenproduserte dramaserier. Ved Kongens bord, Ørnen og Svarte sekunder er verdt å merke seg.

Torsdagene kan du også få med deg villmarkingen Lars Monsens tur gjennom Canada.

TV 2:
TV 2 satser på nok en runde med «Idol». Fredag 21. januar har Idol 3 premiere. Det vil også komme et nytt satireprogram fra Otto Jespersen, som etter det side2 erfarer skal erstatte «Torsdagsklubben». Tirsdag 4. januar starter en ny dokuserie opp. I «10a - siste skoleår» følger man en tiendeklasse ved Majorstuen skole. For de som savner «Judging Amy» har TV 2 satset på den kritikerroste serien «Desperate Housewives» eller «Frustrerte fruer». Den har premiere 11. januar. Foreløpig er det også klart at kanalen i løpet av 2005 skal sende byggerealityen «Fagerstrand».

TVNorge:
TVNorges storsatsning i 2005 blir nok utvilsomt Big Brother. Til forskjell fra de tidligere sesonger blir dette en nordisk samproduksjon mellom TVNorge og Kanal 5 i Sverige og starter i februar. Av helt nye ting på TVNorge i 2005 kan jeg nevne «Stump røyken. (med bl. a Heidi Hauge), en norsk versjon av «Åndenes makt», en norsk versjon av «Motepolitiet»( med Jan Thomas og Margrethe Gilboe) og «Bolig til salgs» (med Synnøve Skarbø). Det vil også bli gjensyn med «71 grader nord», Lyst-serien og sist men ikke minst Royal League.

TV3:
9. januar starter kanalen opp med Robinson VIP. Her får man se Gry Jannicke Jarlum, Lene Elise Bergum, Jan Simonsen, Ole Klemetsen og Janne Rønningen forsøke å bo på en øde øy. Kanalen jobber også med en norsk utgave av «Supermodellen» med Kathrine Sørland som programleder. Av andre prosjekter som blir å se på TV3 i 2005 er «Ekstrem oppussing», «Shopaholic - sinnssyk i gjerningsøyeblikket», en ny variant av «The Block» og «TV3 Celeb Poker» med blant andre Farmen-vinner Snorre Rotbæk fra Farmen.

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong

Kommentarer til denne saken