Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjer i helgen

Det er ingen grunn til å sitte inne og kjede seg i helgen. Weekenden har nok å by på, fra country, rock og til forestillinger på Alf Prøysens fødested. Få oversikt over helgens begivenhter.

(SIDE2): Selv om det ikke er meldt strålende vær til helgen, så er det ingen grunn til å bekymre seg for en lite action-fylt lørdag og søndag. Her kan du få et knippe ideer til aktiviteter med familie eller venner.

Stavernfestivalen

Stavernfestivalen varer fra 15.- 17. juli. Her kan du se og høre artister som Madrugada, Ralph Myerz, The National Bank, Sondre Lerche, Jim Stärk, Ane Brun, Bertine Zetlitz og WE.

Konfransier er Espen Thoresen Hværsaagod.

Prøysenfestivalen

Prøysenfestivalen-Blåklokkevikua åpner lørdag 16.- 23. juli. Publikum kan overvære konserter, teaterforestillinger, utstillinger, film, barnetimer og fortellerstunder ved Rudshøgda og Prøysenhuset i Ringsaker, Alf Prøysens fødested.

Vikinginteressert?

I helgen er det Vikingfestival på Steinkjer 14.-17. juli. Vikinginteresserte familier i Midt-Norge kan ha gleden av vikingaktiviteter med leker, konkurranser og viking marked med håndverkere fra hele Europa.

Bremanger Rockweekend

Sogn og Fjordanes største rockefestival skilter med artister som Madrugada, Hellbillies, Tom Principato, Gåte, Nine below Zero, Paal Flaata og Jonas Fjeld.

Bremanger Rock Weekend varer fra 14. - 17. juli.

Norsk country treff

Countryfesten finner sted på Breim den 14.-17.juli.

Ricky Skaggs er årets hovedattraksjon og legende innen countrymuskken.

Arvikafestivalen

Glad i å kjøre bil og du liker metall og rock? da er en tur til Arvikafestivalen en idè. Arvika ligger en times kjøretur nord-vest for Karlstad, fire mil fra grensen mellom Svcerige og Norge. Hit kommer artister som New Order, DAF, Ed Harcourt, Entombed, Håkan Hellström, Khonnor, Robyn, Madrugada, Ane Brun, Annie, Silverbullit og The Ark.

Riddu Riddu

Kåfjord fra 13.- 17.juli.

Festivalen skilter med konserter, fotballturnering og andre aktiviteter sommeren har å by på.

Åpent slott

Omvisningen på slottet varer en time og billetter kan kjøpes på posten eller Billettservice. Åpningstider lørdag er 11.00 – 18.00.

HELGENS FILMER.

De rareste festivalene.

Se sommerens store festivalguide.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken