Gå til sidens hovedinnhold

Dette spiller superstjernene

Alle liker spill, selv verdens største stjerner som Angelina Jolie, Vin Diesel og Ashley Olsen. Her er deres favoritter.

Angelina Jolie kan regnes som den ultimate spillberta.

Hun topper de fleste kåringer over verdens mest sexy kvinner, og hun har spilt hovedrollen i begge filmene om den andre ultimate spillberta - som ikke eksisterer - Lara Croft.

Og skal hun plukke ut et favorittspill, må det bli fra «Tomb Raider» -serien, selv om hun selv sier å ha null peil på spillet.

- Jeg blir så utrolig frustrert over det spillet. Jeg er helt umulig rundt datamaskiner og det er utrolig frustrerende, fortalte hun til Hollywood.com.

Da er det lettere med gutta Dave Chapelle og Vin Diesel. Begge to er lidenskapelige gamere, og Vin Diesel startet til og med sitt eget spillselskap for å forsikre seg om at spillversjonen av «The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay», skulle bli så bra som mulig.

Vin Diesels favorittspill er naturligvis «Riddick» i tillegg til «Hitman» .

Dave Chapelle liker det litt særere. På en rekke komiklubber i Hollywood har han snakket om sin begeistring for «World of Warcraft» . Da publikum jublet fortalte Chapelle at han visste at han hadde noen nerder blant folket sitt.

Ifølge Gamespot er Chapelle en livslang gamer. Han er også fan av «Grand Theft Auto»-serien, og har parodiert spillet i sketsjene sine flere ganger.

Også Backstreet-stjernen Nick Carter digger spill, og er gal etter Nintendo.

- Jepp, det har jeg alltid vært og det vil jeg alltid være. Nintendo er best! Det nye FIFA-spillet er fantastisk, det rocker helt vilt. Dessverre får jeg ikke tid til å spille nok Nintendo, fortalte han til YTV's Hitlist.

Men på spørsmål om hva favorittspillet var, svarte han PS2-spillet «Mortal Kombat».

Den vakre og styrtrike tvillingen Ashley Olsen er også en gamer, i alle fall på hobbyplan. Ifølge hennes profil på MSN er favorittspillet hennes «NFL Blitz».

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021