Gå til sidens hovedinnhold

- Dette står til stryk

- Innsatsen i dag er ikke en Vålerenga-drakt verdig, sier VIF-treneren etter 1-4-tap mot Viking.

Vålerengas fikk en rimelig god start på kampen mot Viking da Lars Vincent Andersen sendte hjemmelaget i ledelsen etter åtte minutter.

- I føsteomgang fikk vi en tidlig scoring og var bra med i kampen de første 15 minuttene. De neste 20 minuttene var Viking klart best, før vi kom litt inn i kampen igjen mot slutten av omgangen, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Til pause var stillingen 1-1.

- I andreomgang skulle vi spille vårt eget spill, men var rett og slett ikke i nærheten av å kunne gjennomføre det. Vi gjorde feil både struktulrelt, posisjonelt og med bruk av ball. Vi ble rett og slett kontra i senk. Viking var gode. De er hardtkjempende og har gode enkeltspillere, men det er absolutt et lag som vi skal være på høyde med.

Kampen var et være eller ikke være i forhold til å få en god plassering i Carnegie Elite Tournament.

- Utgangspunktet i dag var at vi måtte vinne få å ha mulighet til å hevde oss i vår egen turnering. Det så ikke slik ut. Våre egne spillere stod til stryk i dag.

- Hvis ikke vi klarer å forsvare oss bedre enn det vi gjorde i dag, så løper tida ut for en del spillere. Vi må vise at vi har tatt noen steg. Vi kan ikke slippe inn de samme målene gang etter gang uten å lære av det, fortsetter Mikkelsen.

- Jeg mener at det som ble prestert i dag ikke er en Vålerenga-drakt verdig. Når vi er på hjemmebane, har et stort apparat som arrangerer turneringa for oss og har de beste lagene på besøk, må vi fremstå bedre. Vi må i hvert fall vise at vi vil. Det synes jeg ikke at vi gjorde i dag. Gutta skal får høre det nå, så får vi se om de klare å reise seg mot IFK Gøteborg på torsdag. Nå må de stå opp og vise hva de er laget av.

Onsdag er det spillefri i Carnegie Elite Tournament. Vålerenga møter IFK Gøteborg på torsdag.

Vålerenga - Viking 1-4 (1-1)
Vallhall Arena - 150 tilskuere

Mål: 1-0 Lars Vincent Andersen (8), 1-1 Kristoffer Haugen (21), 1-2 Eirik Jakobsen (50), 1-3 Eirik Jakobsen (51), 1-4 Christian Fredrik Trælnes (68)

Gult kort Vålerenga: Mathias Holmen, Ole Sandnes

Vålerengas lag: Jakob Faye - Mathias Holmen, Victor Johansen, Marcus Kveen, Fadi Aziz - Kamer Qaka (Soliman Aoudia fra 60), Andreas Lund (Ole Sandnes fra 50) - Ghayas Zaid (Shola Akinyemi fra 40) - Ahmed El-Amrani (Riki Alba fra 50), Chuma Anene (Monir Ben Mossa fra 67), Lars Vincent Andersen (Shåresh Ahmadi fra 50)

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken