Gå til sidens hovedinnhold

Diaz om trening

Diaz finner aller helst både formen, energien og roen ute i naturen.

(SIDE2):

Hvem skulle tro at en bygutt som Diaz aller helst trekker ut til et stille vann i skogen eller på fjellet for å fange både fisk og god form? Diaz kan nemlig mer enn å rappe og være programleder for programmet «Gatemusikk» på Kanal 24. Her svarer han på 7 kjappe spørsmål.

1.Hva gjør du for kroppen din?

- Jeg prøve å være snill i form av å være bevisst på hva jeg spiser også trener jeg omtrent to dager i uken. Jeg tror man har godt av å komme seg ut i naturen, så jeg prøver å legge inn en del turer med fiskestangen til noen stille vann, også liker jeg å gå turer.

2.Hvor og hva trener du?

- Jeg trener noe i treningsstudio, også løper jeg en del utendørs. Det er ikke så viktig for meg å bygge kropp, jeg trener for å holde formen.

3.Hvorfor er det viktig for deg å holde kroppen i form?

- Jeg føler at det gir meg ekstra energi. Dessuten merker jeg at det gjør noe med humøret.

4.Har du noen «hemmelige» knep for hvordan man kan se bra ut du kan dele med våre lesere?

- Haha. Hemmelige knep? Tror heller leserne må fortelle meg om sine knep. Mine knep gir som dere ser dårlige resultater.

5. Hva spiser du? Er det noe spesielt du holder deg unna, eller noe spesielt du spiser mye av?

- Jeg spiser vel egentlig alt, men det går mye i kylling, pasta og ris. Hadde forsåvidt en periode på fem år da jeg ikke spiste kjøtt i det hele tatt, men jeg røyk da jeg var i Spania en sommer og fikk servert chorizo.

6.Hvor viktig er det at «drømmedama » trener og holder seg i form?

- Det har ikke så mye å si for meg, men det er jo ikke noe minus hvis den personen liker å holde seg i form. Jeg trives godt rundt energiske og sprudlende mennesker. Friskuser har en evne til å smitte over sin glød til sine omgivelser og det liker jeg.

7.Kunne du vurdert å «fikse» på kroppen din?

- Nei det kan jeg si med hundre prosent sikkerhet at jeg ikke ville gjort.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken