Gå til sidens hovedinnhold

Full pott fra Finland

Didrik er favoritt i Finland - men et av nabolandene våre har flere fans.

Didrik Solli-Tangen er den finske Grand Prix-klubbens favoritt foran Den internasjonale finalen i Telenor Arena 29. mai.

Grand Prix-klubbene rundt om i Europa er tradisjonen tro i full gang med sine egne kåringer av de beste bidragene til årets internasjonale finale i Oslo.

Mye tyder på at Didrik Solli-Tangen kan vente seg god oppslutning fra finsk hold når han går på scenen i Telenor Arena. Lørdag avholdt nemlig den finske Grand Prix-klubben sin avstemning i storbyene Helsinki, Tampere og Oulu, og Norges bidrag fikk full pott – 12 poeng.

Siste fra Side? Sjekk forsiden her!

Didrik nummer fire
Solli-Tangen og «My heart is yours» stoppet på 493 stemmer i avstemningen, mens islandske Hera Björk på andreplass måtte nøye seg med 450.

Tredjeplassen gikk til en annen av de store forhåndsfavorittene, Israel.

Nettstedet esctoday.com publiserer resultatene fra de ulike Grand Prix-klubbenes avstemninger – og så langt har et tjuetalls fanklubber avgitt sine stemmer i den uoffisielle kåringen.

Sammenlagt ligger Didrik Solli-Tangen på fjerdeplass med totalt 136 poeng.

HTML EMBED

Danmark topper
På toppen troner duoen Chanée & N'evergreen – som skal representere danskene i årets internasjonale finale med låten «In a Moment Like This». De har så langt innkassert ikke mindre enn 197 poeng.

Deretter følger Israel og Tyskland, mens Armenia er på plassen bak Norge.

Didrik Solli-Tangen fikk for øvrig også full pott av den italienske Grand Prix-klubben. Den norske fanklubben ga sine 12 poeng til det sveitsiske bidraget «Il Pleut De L'Or», fremført av Michael von der Heide.

(ANB)

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken