(SIDE2): Lørdag 18. april går andre runde av konkurransen Paparazzi-shoot av stabelen i lokalene til Bik Bok på Stortorget i Oslo.

Still opp for fotografen
Side2 arrangerer konkurransen sammen med Diesel, og målet er å kåre hvem som har kulest stil. Vi stiller med fotovegg, fotograf og noen kjekke karer som tar imot alle ved fotoveggen.

Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp og plukke klær i butikken som du kan posere i, eller du kan ta med dine egne DIESEL-klær om du mener du allerede har det kuleste antrekket.

Goodiebag til de 50 første
Alle som melder seg på i forkant og får pass får en goodiebag når de møter opp. Vi har plass til 50 deltakere, og her er det førstemann til mølla. I tillegg får man kopi av bildene av seg selv foran fotoveggen som et minne til senere.

Hovedpremien er DIESEL-antrekk til en verdi av 10.000 kroner.

I juryen som skal vurdere deltakerne finner man blant annet artisten Samsaya og kjendisbloggeren Ida Wulff. Hvordan du kan overbevise Ida om at du er Norges best kledde ser du her.

Her møter du resten av juryen.

Vil du melde deg på samt sikre deg en goodiebag nå?

Send SMS til 1930 med kodeord «OSLOSTO». Du får da en kvittering tilbake som SMS som du må ta med når du møter opp. Dette koster 1,- krone. Da er du til gjengjeld garantert plass. Om du ikke får plass nå, så tar vi med de 25 første som møter opp lørdag klokken 11.

Mange var med i første runde, og bildene av dem du skal konkurrere mot om du stiller ser du her.