Gå til sidens hovedinnhold

Dinamo produserer ny komiserie for TV 2

Dinamo Story er i gang med en ny komiserie for TV 2 med tre hovedrolleinnehavere som publikum kjenner godt fra andre TV 2-serier.

Med basis i et kjent teaterstykke skal TV 2 i gang med en ny situasjonskomedie. Den nye serien baserer seg grovt fortalt på "Hulemannen", som Sven Nordin hadde suksess med for et drøyt år siden.

Med på laget har TV-kanalen to av Norges mest kjente komiskuespillere, Nils Vogt og Sven Nordin, som jobbet sammen i den populære situasjonskomedien "Mot i Brøstet" som gikk på TV 2 i perioden 1993 til 1997 og trakk opp mot 900.000 seere på det meste.

Etter det Propaganda kjenner til skal også Henriette Lien, kjent fra rollen som Nini i Hotel Cæsar, være aktuell for serien i rollen som Nordins kone, noe TV 2s programdirektør Nils Kjetil Andreassen ikke kan kommentere nærmere.

- Jeg er ikke helt satt inn i castingen, men vet at Sven og Nils skal være med, sier Andreassen til Propaganda.

Vil ikke kommentere

Serien skal ta for seg forskjellene mellom kvinner og menn og hverdagsproblemer i moderne forhold og ligger dermed langt fra "Mot i Brøstet", som handlet om tre single menns samliv i en rekkehusbolig i Oslo.

- Siden vi ikke har gått ut med noen større lansering ennå, ønsker jeg ikke å kommentere opplegget nærmere, sier han, men bekrefter samtidig at serien skal ha premiere i november.

Innspillingene starter i disse dager, og det er Dinamo Story som står som produsent. Nils Kjetil Andreassen forteller at kanalen i første omgang kommer til å sende én sesong med serien og deretter bestemme seg for om de kommer til å satse videre på den.

Produsert av Dinamo

Story, som er Dinamos idéselskap for TV- og filmkonsepter, har jobbet med Sven Nordin tidligere, på hans eneste faste TV-opptreden mellom "Mot i Brøstet" og den nye serien, nemlig NRKs suksess-reality, "Eldrebølgen". Dinamo Storys daglige leder, Tomas Backström, bekrefter overfor Propaganda at de har fått oppdraget, men kan ikke si så mye mer om produksjonen.

- Det stemmer at vi skal produsere den nye serien, men jeg vet ikke så mye mer enn det. Du må snakke med Vidar Nordli-Mathisen, som er produsent. Han kan fortelle deg mer, sier Backström til Propaganda.

Propaganda fikk ikke tak i Nordli-Mathisen før denne artikkelen ble publisert.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot